STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

QBn22G.gif

selçuuuk

şutunu atıyoooooor

aut

düzeltiyorum taç atışı kullanıcak sarı lacivertli ekip

çaneer

Türkiye kupasını ve süper kupayı alsak bu lanet sezon için çok iyi sayılmaz mı?bjk şampiyon olursa onlara koyma şansımız olacak falan,kupalı;)güzel bence...

Son düzenleme:
futbolcularin gozlerine uyku girmez bu aksam. Yarin gol falan yersek isliklar falan boku yedik diye. Bizimkilerin ayaklari daha cok titrer bu macta fenerden.

Seyirci faktoru bu macta lehimize degil aleyhimize olur. 2-3 futbolcu haric yarin herkes isliklanma ihtimali oldugunu biliyor.

Sanayi mahallesinde oturuyorum . Ulaşım konusunda bir tüyo vereyim sizlere

Aklı olan varsa 4.levent metro da insin. Emniyet evleri çıkışında dolmuşlar kalkıyor stadın oraya 2 lira bile değil. veyahut 41st otobüsleri geçiyor . Binin 5 dk ya sanayi mahallesinin içinden geçerek staddasınız. Buda benden size kıyak ;)

Allahim yarin bizim günümüz olsuuunnnnn

basarilar galatasarayim ! Basarilar aslanlarim !

Ulan sırf berbat oynuyoruz, kadro leş diye FM'de Galatasaray'la kasıyorum. Hayalimdeki kadroyu kurdum şu anda. Kadroya bakıp bakıp, bize sövüyorum.

Muslera - Kevin G - Denayer - Balanta - Telles - Gil Romero - Lucas Romero - Rotariu - Tonny Vilhena - Sisto - Calleri. :P

Ulan sırf berbat oynuyoruz, kadro leş diye FM'de Galatasaray'la kasıyorum. Hayalimdeki kadroyu kurdum şu anda. Kadroya bakıp bakıp, bize sövüyorum.

Muslera - Kevin G - Denayer - Balanta - Telles - Gil Romero - Lucas Romero - Rotariu - Tonny Vilhena - Sisto - Calleri. :P

İkinci sezondaki kadrom buydu. CL'de Yarı Final görmüştük. :)

Muslera
Mayke Nkoulou Mammana Telles
Marcelo Meli Gil Romero
Ben Arfa Wesley Bruma
Calleri

1 Türk takımına yakışmayacak kadrolar görüyorum

fenerbahce köpegine koyacak olan takimin taraftarlari like

Oyle bir hava var ki derbi mi yoksa hafta ici oynanan turkiye kupasi musabakasimi belli degil. Insallah tribune yansimaz bu hava en azindan 30.000 taraftar gelir.

Geri
Üst Alt