STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Benim oynadigim alman sitesinde oranlar böyle:

Galatasaray 3,00
Beraberlik 3,30
Fenerbahce 2,40

En son kendi evimizde Fenere karsi favori gösterilmeyeli cooook oldu..

Benim oynadigim alman sitesinde oranlar böyle:

Galatasaray 3,00
Beraberlik 3,30
Fenerbahce 2,40

En son kendi evimizde Fenere karsi favori gösterilmeyeli cooook oldu..

Simdiye kadar son 2 mac gsye bastim hep kaybettim, basmicam sanirsam bu sefer yeterki maci alsinlar

Fenere oynayalım da win-win olsun

{taptap}

Fenere oynayacaklar layk butonunda buluşalım bakalım bi sayımızı bilelim.

Berabere biterse napcan?

bardaktaki-so%C4%9Fuk-su-neden-bu%C4%9Fulan%C4%B1r.jpg

Ersun gelirse kazanırız

Bu Orhanin sacmasapan oyuncu degisiklikleri deli ediyor beni.

Elimizde sol bek de kalmadi. Olcan cezali, Carole sakat, Balta bek olmadigini kanitlayali 5 sene oldu, Tarik da futbolcu falan degil.

Muhtemelen Balta oynayacaktir, bizim acimizdan tek olumlu sey Balta'nin Fener maclarinda iyi performans sergilemesi. Ama tempo sorunun oldugu gercegini yine de degistirmiyor bu.

Umarim bu Orhan da Hamza gibi Fener den korkup sacmasapan oyuncu tercihleri ve dizlisleri yapmaz.

Bu arada Balta dedim de bu adam ve Sneijder ne durumda? Oynayabilecekler mi, dün sakatliklari bulundugu icin kadroda yer almadilar.

Bu Orhanin sacmasapan oyuncu degisiklikleri deli ediyor beni.

Elimizde sol bek de kalmadi. Olcan cezali, Carole sakat, Balta bek olmadigini kanitlayali 5 sene oldu, Tarik da futbolcu falan degil.

Muhtemelen Balta oynayacaktir, bizim acimizdan tek olumlu sey Balta'nin Fener maclarinda iyi performans sergilemesi. Ama tempo sorunun oldugu gercegini yine de degistirmiyor bu.

Umarim bu Orhan da Hamza gibi Fener den korkup sacmasapan oyuncu tercihleri ve dizlisleri yapmaz.

Adam TD değil ki zaten,onu suçlayacağımız nokta altyapıdan oyuncu denememesi olabilir bir tek.Altyapı hocası ama bir tane oyuncu denemedi şu ana kadar.İddiasız lig maçlarında yapmayıp kupa maçlarında yaparsa da ağır eleştiririm ama.

Adam TD değil ki zaten,onu suçlayacağımız nokta altyapıdan oyuncu denememesi olabilir bir tek.Altyapı hocası ama bir tane oyuncu denemedi şu ana kadar.İddiasız lig maçlarında yapmayıp kupa maçlarında yaparsa da ağır eleştiririm ama.

Ben de anlamiyorum bu korku nereden geliyor. Zaten kaybedecek birseyimiz yok acikcasi, mesela Umut oynasa nolacak oynamasa nolacak. Kimse sana birsey demez orada Volkan Pala'yi denesen. Veya ne bilim kanata falan altyapidan birini koysan.

Derbide kol kola sahaya çıkmalı iki takım ve saygı duruşunda aynı şekilde, hiç değilse bu birlikteliği saglayalım

Ben de anlamiyorum bu korku nereden geliyor. Zaten kaybedecek birseyimiz yok acikcasi, mesela Umut oynasa nolacak oynamasa nolacak. Kimse sana birsey demez orada Volkan Pala'yi denesen. Veya ne bilim kanata falan altyapidan birini koysan.

Hocadan kaynaklı,korkuyor işte aman bir şey olur da başıma kalır falan diye,tabi ki realist bir korku değil.

Denizli mi kaldi yahu.

Şu zor zamanda, ben oynanmaması taraftarıyım biraz ama eğer oynanacaksa da şunu yapabilsek öyle güzel olur ki.
CdgzC-bWwAEyrBm.jpg:large

Giyin şehitlerin formasını,maç düdüğü çalar çalmaz serin formaları sahaya,direk soyunma odalarınıza gidin.
Teröristin amacıymış,amatöre düşmekmiş,lig tv parasıymış tıka kulakları yapın efsane olun.90 dklık heyecanın masum insanların ölümünden değerli olmadığını gösterin.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt