STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Tam fenerin istediği ortam. Maç barış şarkıları ile dost bir havada geçer. Bizi yenip maçtan sonra nası koduk diye öter her zaman yeniyoruz diye dslga geçerler. Dikkat edin nr zaman kadıköyde maç olsa bilmem onlarca yıldır galatasaray kazanamıyor diye başlıklar varken arenada ki maçtan önce böyle şeyler göremeyiz. Hoş bizimkileri tahrik etsende bu maçı kazanacak güçleri yok, 1 puan bize zafer gibi gelir, futbolcysu hocası mutlu mesut eve dönerler.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

.....................Muslera......................
Linnes...Chedjou...Denayer...Hakan
......................Selçuk........................
.............Emre..............Bilal..............
...Yasin...............................Sneijder..
.....................Podolski....................

Şu kadroyla çıksın yenmezsek ihraç edin beni.

2-1 koyar geçeriz

Selcuk savunma önünde oynayacak en son adam. Daha rakibe müdahele etmekten kacan bir adamdan bahsediyoruz.

Oraya 40 yasindaki Bilali koysan bile Selcuktan daha verimli oynar.

.....................Muslera......................
Linnes...Chedjou...Denayer...Hakan
......................Selçuk........................
.............Emre..............Bilal..............
...Yasin...............................Sneijder..
.....................Podolski....................

Şu kadroyla çıksın yenmezsek ihraç edin beni.

2-1 koyar geçeriz

bu kadroyla cıkarsak en az 3 gol garanti yeriz.. hakanın solbekte ne işi var ? Selçuğun ön liberoda ne işi var ? Sneıjder'ın sol tarafta ne işi var ?

bu kadroyla cıkarsak en az 3 gol garanti yeriz.. hakanın solbekte ne işi var ? Selçuğun ön liberoda ne işi var ? Sneıjder'ın sol tarafta ne işi var ?

1.Olcan cezalı , carole sakat . Tarık cılızını görmektense fenev maçlarını seven Hakanı orada oynatarım her halde

2. Orada oynayacak adam ya donk ya selçuk. Donkuda gördük takozdan farkı yok. Takım organize bir gol atamıyor tek umudum uzaktan şutla belki gol felan buluruz diye selçuğa yer açmak

3. Sneijder 10 numara bölgesinde oynadıkça savunma arasında kayboluyor. Mancini döneminde sol forvet olarak baya iyiydi..kendisi de zaten maç içinde sürekli sola kayarak oynuyor.

Bu şekilde çıkılırsa en azından taktik formasyon olarak ensenemede yapabiliriz maç içinde.

Sneijderi ortaya çekip emreyi kanada atabiliriz. Ama yeterki umut oynamasın

Topal feci formda...

Bence geçen sene ki Prandelli'li derbi gibi olur. Alves kırmızı görmeden önce şerefsizler Sneijder'e adım atacak yer bırakmamışlardı. Muhtemelen aynısı hatta daha kötüsü bile olur çünkü hem bizim kadro bitik hemde kuşların takım savunması hiç olmadığı kadar iyi...

Taraftar alır bu maçı ancak

Sent from my iPhone using Tapatalk

1.Olcan cezalı , carole sakat . Tarık cılızını görmektense fenev maçlarını seven Hakanı orada oynatarım her halde

2. Orada oynayacak adam ya donk ya selçuk. Donkuda gördük takozdan farkı yok. Takım organize bir gol atamıyor tek umudum uzaktan şutla belki gol felan buluruz diye selçuğa yer açmak

3. Sneijder 10 numara bölgesinde oynadıkça savunma arasında kayboluyor. Mancini döneminde sol forvet olarak baya iyiydi..kendisi de zaten maç içinde sürekli sola kayarak oynuyor.

Bu şekilde çıkılırsa en azından taktik formasyon olarak ensenemede yapabiliriz maç içinde.

Sneijderi ortaya çekip emreyi kanada atabiliriz. Ama yeterki umut oynamasın

Umut'un son olaylar yüzünden pek oynatılacağını düşünmüyorum. Zaten yararından çok zararı var...

Oynaması o moral ile hem kendisi hem bizim için kötü olur.

Bu carole'ada ayar oldum arkadaş fransada senede 40 maç yapan adam bizde habure sakatlanıyor bu ne iş ya

Oynanmasın derbi falan. Oynanırsa da birlikte maç izleme şovuna falan gerek yok. Ne birlikte izlemesi ya? Şikecielerin fırsattan istifade edip şov yapmak istemelerinden başka bir şey değil. Akılları sıra önce centilmenlik, fair play pozları atıp sonra dalga geçecekler yenerlerse.

Hepsini geçtim arkadaş şikecilerle kavga etmeden iki kelime bile konuşulmuyor, birlikte nasıl maç izlenecek olaysız? Eskidendi o işler. Şikeciler özellikle aziz geldiğinden beri nefret saçtılar, taraftarlarına da onu aşıladılar. Şu an Türkiye'de en büyük nefret belki de GS-fb tarafları arasında vardır. Böyle saçmalıklara falan gerek yok yani.

Bu carole'ada ayar oldum arkadaş fransada senede 40 maç yapan adam bizde habure sakatlanıyor bu ne iş ya

8f0b3473e497462d8a55482d3f7c2bf1.jpeg

Savunmada Semih oynarsa çok net kaybederiz.Ched,Denayer çıkarsak bir şansımız olabilir.

Carole un mutlaka oynaması lazım. Yoksa Hakan ın beke geçmesi birçok şeyi olumsuz anlamda değiştirir.

Tapa

Olcan yok diye sevinirken Carole maç eksikliği bahanesiyle oynamassa söverim sana Orhannn

Muslera

Linnes - Chedjou - Hakan - Carole

Donk - Selçuk

Podolski - Sneijder - Yasin

Umud​

Eğer Umud oynamazsa yerine Podolski'yi çekip, sağ açığa Emre koyulabilir.

Geri
Üst Alt