STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Totonuz kafanizla yer degistirecek seviyeye gelene kadar kosun alin su maci !!

MUHTEMEL 11'LER;

Muslera
Sabri/Semih - Denayer - Hakan - Olcan
Donk - Selçuk
Yasin - Sneijder - Çolak
Podolski

funny-bear

Gökhan - Kjær - Alves - Caner
Topal - Josef
Alper - Diego - Volkan Şen
van Persie

bu gavatlara yenilmeyi bırak berabere kaldığımızda sinirim bozulur gece yatakta döner dururum. Bugün arena da allah korusun yenilirsek var ya dursun selçuk sneıjder kim varsa ana avrat düz giderim.

Tek istegim var. Tarik,Semih ve Donk oynamasin.

Umut'a bile raziyim bu ücü oynamadigi sürece.

bu gavatlara yenilmeyi bırak berabere kaldığımızda sinirim bozulur gece yatakta döner dururum. Bugün arena da allah korusun yenilirsek var ya dursun selçuk sneıjder kim varsa ana avrat düz giderim.

mac bizim, iciniz rahat olsun.

bundan sonra tarih boyu fb'ye arena'dan ekmek yok.

mac bizim, rahat olun.

bundan sonra tarih boyu fb'ye arena'dan ekmek yok.

josefin bacagini kiran basimin ustunde yere haiz olacaktir

Musler
Linnes-Denyer-Balta-Olcan
Donk-Selcuk
Emre C.-Sneijder-Podolski
Umut

Neden Umut diye sormayin cunku forvet yok. Podolskiyi oraya koydugumuzda tek ozelligi olan sut ozelliginide sifirliyoruz. Podoslkinin forvet olarak gol attigi mac yok. Umut her zamanki gibi kossun ayagina gelen topu dusunmeden en yakin arkadasina versin. Baska bir beklentim yok.

Mac sonu

3-2 Galatasaray

Katiliyorum.Elde kalan malzeme bu kadar. Aci ama gercek.

Kimse basarisizlik istemez elbet ama sampiyon olunamayan senelerde erken kopmanin da bir rahatligi var, her sene 2 inci 3 unculukte dolasmak basarida sureklilik gibi dusunulse bile ulkemizdeki ligde 2 inci bile olunca iyi karsilanmiyor, avrupa vizesi almak kaydiyla erken kopmanin da oturup adam gibi dusunmek toparlanmak icin firsat oldugunu dusunuyorum
Sinan bey ne anlatıyorsunuz acaba¿

Geri
Üst Alt