GSCimbom
STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan
E

STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan Sayfa 81

Emre Arslan ·

Cevap
3,2K
Okunma
153,9K
Sayfa
81/162
BGalatasaray00Fenerbahçe13 Nisan
Erteleme öncesi kadar rahat mısın ağabey? :)

Braga travması sonrası daha rahat alırdık maçı ama şu anda da durumları çok farklı değil. Stres küpü adamlar. Bırak yenilmeyi beraberlik bile bence Fenerin fişini çeker. O yüzden ayakları titreyecek kerkenezlerin. Fenere bu sene kupa yok mupa yok. Mehmet ağabeyinin söylediği gibi Umut Bulut golüyle kazanırsak enteresan olur tabi orası ayrı :D

Kaybedersek ultra tayfa Dursun'a gerekli tepkiyi verir diye düşünmekteyim. :( Her türlü win-win beraberlikte yırtabilirler tabi.

Son düzenleme:
Bütün bir sene bizi sayisiz defa yaktiniz.
Galatasarayi yaktiniz. Tribünler bomboş.
Sizi hep acinacak halde gördük
çikin futbolcu olduğunuza inandirin. Bütün bir sezonun affini iyi bir futbolla isteyin bu akşam kazanin

Aynen bu arkadaş.
Ben uA grubuna eskiden daha aktiftim filan dedimde yerden yere vuruldum forumda canınız sağolsun.
olur hepimiz neticede Galatasaraylıyızda anasına küfür etmediysem ben forum renkdaşlarıma saygımdan gereğini yapın.
Foruma şikeciler gelip yazıyor eyvallahta bu kadarda olmaz olmamalı.
kendisine özelden şunu attım

caps-96.jpg

stadyum ihtisamli da bos olunca da bir o kadar corak gorunuyor. biraz once bilet durumuna baktim , 30 bin olur mu kestiremiyorum ,tum bloklarda biletler duruyor, satilan tum biletlerin de stadyumda olacagi dusunulemeyecegine gore , rakam olarak cok dusuk kalabiliriz

umarim yanilirim

BİLGİ - Biletler tükenmedi. ~3500 bilet, alıcısını bekliyor. (NTV Spor)
BİLGİ - Kalan biletlerin büyük bir çoğunluğu ücreti yüksek olan biletler. Maçta en az 40bin taraftarın olması bekleniyor. (NTV Spor)

boyle bir sezonun ardindan bir de fb hezimetini yakinen tecrube etme riskine girmek her yigidin harci degil

taraftari anlayisla karsilamak lazim

Mevcut defans ve ruhsuz eşekleri düşünürsek şu maçta alınacak bir beraberlik dahi galibiyet gibidir gözümde. Bari şu maçta yenilmesinler de ne b.k yerlerse yesinler hıyar ağaları.

Lig tv'ye göre muhtemel 11: Muslera, Semih Kaya, Jason Denayer, Hakan Balta, Olcan Adın, Ryan Donk, Selçuk, Yasin, Emre, Sneijder, Podolski
Semih oynamaz inşallah

Semih bek oynarsa sag kanat bi halt yapaz, atak üretmemiz mümkün olmaz ve zor pozisyon buluruz.

Cidden bu kadar sacmalik olmaz diyoruz ama her derbide ayni hikaye.

Geri
Üst Alt