STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Ahh be şu maçtan önce bir td koyamadiniz en azindan sezon sonuna kadar Bulent gelseydi
1492813.jpg

Vurun kırın parçalayın bu maçı kazanın başka bir şey istemiyorum isterseniz 8. olun ama şu maçı kazanın.

Stad dolarsa taraftar duzgun olursa hakemden korkmam ama taraftar uyuyo bazen ayik olmak lazim.

braga maçı başlığına yazacağımı buraya yazmışım.. taşıdım :)

Son düzenleme:
Elini korkak alıştırma buraya da yaz :D Braga maçına 3-1 demiştim 4-1 bitti. Demek bizim maçta 4-1 bitecek zira skor tahminim yine 3-1 :D

ben de bayağı eminim çakacağımıza :D

favori ve moralsiz gelmeleri çok iyi.. sadece moralsiz olsalar tehlikeliydi.. hiç hem favori hem moralsiz gelmemişlerdi.. ilginç olacak..

ha tabi bana göre arena'da ve finallerde hiç bir zaman favori olamazlar ama kendilerini öyle görmeleri güzel.. :asd22:

Yeri değil ama bu Kaya Çilingiroğlu bizden sanırım

Sinan Engin Beşiktaş'lı görünüp başka takım tutan biri

"Kaya Çilingiroğlu ; Avrupa Patronu mu ? boş işlerle ugraşmayın abi Turkiye'de o kupanın sahibi 1'dir. İkincisi olursa oda Galatasaray olur."

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Cevat Bahri reis haklı çıktın valla,elenecekler dedin elendiler. :D
eyvallah sarper üstad :) ben braga 3 1 çakacak demiştim zamlı tarife uyguladılar :) Portekiz takımları kendi sahasında terminatör gibidir bide buna fenevin artist oyuncularının kendilerini kadıköyde sanmaları eklenince evlere şenlik bir maç oldu :) benim açımdan tek kötü yanı dün keyiflenince maç bittiğinde yarım ekmek sandviç götürdüm sabahı buldum haliyle :) :)

"Kaya Çilingiroğlu ; Avrupa Patronu mu ? boş işlerle ugraşmayın abi Turkiye'de o kupanın sahibi 1'dir. İkincisi olursa oda Galatasaray olur."

Kaya abi adamsın adam.

Yeri değil ama bu Kaya Çilingiroğlu bizden sanırım

Sinan Engin Beşiktaş'lı görünüp başka takım tutan biri

Sent from my iPhone using Tapatalk

ersin tam gt kılı olmus. nasıl yalamadır nasıl yalamadır, köküne kadar bee...

pazar aksamı sağlam bir tepki yemeli.

Ulan şu fener maçında ölene kadar koşmazsanız defolun gidin. Şu rezillere yenilip yine diriltirsek alayınız dan nefret ederim.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne olursa olsun bu maci almamiz lazim. Ayni 2010/2011 ruh halindeyim, su takimdan bu sene bir tek mac istiyorum, he tabi birde ek olarak Fenerbahce kupa finalinde yenersek, en azindan bos gecmemis oluruz. Besiktas, Fenerbahce ve en azindan Trabzon gibi bir takimi elemeden, kazanilan kupayi da pek önemsemiyorum acikcasi. Neyseki... Önce bu maci bir alalim, sonra gerisine bakariz.
Fenerbahce bize 6 attiginda, en kötü sezonlarindan birini yasiyordu. Keske bizde bu Arena´yi cehenneme cevirip, su adamlara bir hüsumet yasatabilsek.

Orta saha ve forvette... Oynamasi gereken oyunculari dizeyim... Emre, Yasin, Jose, Linnes, Sneijder. Carole´da oynarsa, bal gibi olur bekte... Teknik kapasitesi yüksek, top gezdirebilen, pas atip, hareketlenen oyunculara ihtiyacimiz var.

İnşallah kazasız belasız biter sonuç çok önemli değil çünkü ben farklı şeylerden korkuyorum. İki istanbul takımı ve pazar günü üstelik tarih 20 mart bu kadar denk gelemezdi.

Geri
Üst Alt