Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Ahh be şu maçtan önce bir td koyamadiniz en azindan sezon sonuna kadar Bulent gelseydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahh be şu maçtan önce bir td koyamadiniz en azindan sezon sonuna kadar Bulent gelseydi
Geliş süreci guzel işlemedi Orhan falan derken cok geri planda kaldi hava getrecek bir ortam oluşmadı
braga maçı başlığına yazacağımı buraya yazmışım.. taşıdım![]()
Elini korkak alıştırma buraya da yazBraga maçına 3-1 demiştim 4-1 bitti. Demek bizim maçta 4-1 bitecek zira skor tahminim yine 3-1
![]()

eyvallah sarper üstad@Cevat Bahri reis haklı çıktın valla,elenecekler dedin elendiler.![]()
Yeri değil ama bu Kaya Çilingiroğlu bizden sanırım
Sinan Engin Beşiktaş'lı görünüp başka takım tutan biri
"Kaya Çilingiroğlu ; Avrupa Patronu mu ? boş işlerle ugraşmayın abi Turkiye'de o kupanın sahibi 1'dir. İkincisi olursa oda Galatasaray olur."
Sent from my iPhone using Tapatalk
bunu söylediği video varmı ? valla demişse koluma dövmesini yaptırırım"Kaya Çilingiroğlu ; Avrupa Patronu mu ? boş işlerle ugraşmayın abi Turkiye'de o kupanın sahibi 1'dir. İkincisi olursa oda Galatasaray olur."
Kaya abi adamsın adam.
Ben de bakmadan gaza gelerek üst mesajlardan aldımbunu söylediği video varmı ? valla demişse koluma dövmesini yaptırırım