Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
TRTSpor'a twitterdan yüklenin. Böyle bir alçaklık yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siz ne içtiniz abi ?ne 3-0'ı ? ne 4-1'i ? hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz merak ettim
![]()
bu temposuzlukla Hakan kariyerinde daha bek oynayamaz eğer oynarsa ayvayı yeriz Nani sezonun en iyi maçını oynar inşallah Carole oynarBende oynamasın istiyorum ama muhtemelen olacak bence
Carole oynamalıdır kesinlikle...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu an TRT'de çok alçakça seslendirilmiş bir derbi tarihi var.
siz ne içtiniz abi ?ne 3-0'ı ? ne 4-1'i ? hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz merak ettim
![]()
Ümit,Galatasaray fark atar,Galatasaray favori dendiği zaman 6 yiyip döndük.Futbolda hiçbir şeyin garantisi yok,anla şunu artık.
Ne içtiğimi soruyorsan su içtim şimdi.
şakasına sordum hemen ciddiye aldın... evet hiçbişeyin garantisi yok ama şu kadroyla 3-0 falan abartıyorsunuz bence![]()
Pek şaka gibi değildi,smiley koy belli et şakasına yapıyorsan.
Gol yemeden tamamlamamız zor,3-0 bence de olmaz ama günümüzde olursak 4-5 gol bulabiliriz,neden olmasın?Braga'dan,Antalyaspor'dan ne eksiğimiz var?
forvet eksiğimiz var sonra kanat oyuncumuz yok orta sahamız çok yumuşak son olarak defansımız biraz beceriksiz bir tek kalemiz sağlamPek şaka gibi değildi,smiley koy belli et şakasına yapıyorsan.
Gol yemeden tamamlamamız zor,3-0 bence de olmaz ama günümüzde olursak 4-5 gol bulabiliriz,neden olmasın?Braga'dan,Antalyaspor'dan ne eksiğimiz var?
ne eksiğimiz mi var ?fizik olarak takım berbat durumda.. yaz dönemınde hamza denen mal herif hiç çalıştırmamış takımı.. 30 dakıkadan sonra takımın pili bitiyor... ne eksiğimiz mi var ? takımda kanat oyuncusu yok
Ön libero yok.. donk var oda kazmanın önde gideni..
Forvet yok.. Umut var![]()
Defansımız zaten berbat renktaşım...