GSCimbom
STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan
E

STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan Sayfa 29

Emre Arslan ·

Cevap
3,2K
Okunma
153,6K
Sayfa
29/162
BGalatasaray00Fenerbahçe13 Nisan
979087.png

Muslera
Linnes Denayer Chedjou Carole
Selcuk Bilal/Donk
Emre Sneijder Yasin
Podolski
​

Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin: "Derbiyi farklı şekilde kaybetsek dahi istifa etmeyiz."

bunlar dayaklik; mac oynanmamis "farkli maglubiyet" hakkinda konusuyorlar

Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin: "Derbiyi farklı şekilde kaybetsek dahi istifa etmeyiz."

bunlar dayaklik; mac oynanmamis "farkli maglubiyet" hakkinda konusuyorlar

Doğru ise skandallara bir yenisi daha eklenmiştir...

Bizimkiler zaten başta kaybetmiş. Ulan ben bunlara sövmeyeyimde kime söveyim lan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler olayları bağlamından koparmayın yahu. Adam ayak üstü röportaj veriyor ve orada soruyor muhabir farklı yenilirseniz istifa eder misiniz diye o da etmeyiz diyor. Tamam eleştirelim de haksızlık ederek değil.

Herşeyi geçtim, şu şerefsiz medyayı üzmek için kazanır insan be. Eğer kazanırsak TRTSpor, NtvSpor, Aspor, Lig Tv, Beyaz Tv hepsini sabaha kadar izleyeceğim. O satılık köpeklerin yüzlerindeki acı ve hayal kırıklığını görmek çok güzel bir duygu.

Ah be Sinan Gümüş olsaydı keşke oynatabilseydik. Bu Yasin kazmasından falan iyidir.

Yalnız Sneijder yarın da alırsa maçı iyice derbilerin efsanesi olur, şimdiden oldu zaten de. Hadi Wesley beline kuvvet. Ayıyı hoplat, zıplat yine!

Herşeyi geçtim, şu şerefsiz medyayı üzmek için kazanır insan be. Eğer kazanırsak TRTSpor, NtvSpor, Aspor, Lig Tv, Beyaz Tv hepsini sabaha kadar izleyeceğim. O satılık köpeklerin yüzlerindeki acı ve hayal kırıklığını görmek çok güzel bir duygu.

Aynen. Şerefsizlerin yüzü öyle böyle asılmıyor. Bıraksan terk edecekler stüdyoyu...

Ama bu Dursun varken biz uzun bir süre o yüzleri gülüyor olarak göreceğiz maalesef

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yarin büyük ihtimal yine sacma bir kadro izleyecegiz.

Linnes, Carole, Emre'nin yedek kalacagi mac olabilir yine. Dogru olan ise 3 de oynamali, Denayer'i saymiyorum zaten ilk yazilacak isimlerden.

Benim 11: Muslera-Linnes-Chedjou-Denayer-Carole-Selcuk-Donk-Yasin-Sneiijder-Emre-Podolski

Ideal 11 bu olmali. Donk yerine Ched ve Ched yerine Balta da olabilir yani pek degisen birsey olmaz. (taktiksel anlamda)

Ama bu kadro'yu ORHAN ATIK cikarmaz.

Geri
Üst Alt