STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Çok saçma bir karar.Madem ki güvenlik zaafı var ileri bir tarihe ertele.Seyircisiz derbi mi olur?

Yönetim o stada taraftar almazsa, o yönetim taaaaaa biiiiiipp..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Maç seyircisiz geri dönüyoruz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahaya oyuncu yollayinin ***************

Yönetim derhal istifa etsin. Bu bize karsi bir ceza'dir, hakedilmeyen ceza. Kabullenirse HEMEN istifa etmeli. Futbolcular tehlikede degil mi?

Maç ertelenmeyip oynanırsa ve yenilirsek o demirörenin varya Allah onu bildiği gibi yapsın. Bilerek yapmadıysa yada yaptırılmadıysa ne olayım. Niyeti iyi olsa maç ertelenirde, ertelenmezse şerefine tüküreyim onlarınn.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serefsiz Allahsız herseysiniz oğlum siz bu saattemi seyircisiz oldugunu söylüyorsunuz yurt dısından ülkenin 4 bir yanından gelen insanlar var Serefsizler güvenlik acığı varsa o maçı iptal etcen.

Once galatasaray sonra besiktasa haksizlik. Cok sacma karar. Komple ertelenmeliydi

Belcika'dan 2 arkadasim Mac icin istanbuldalar nolacak simdi adamlar 500 euro Zarar etti

3 puanı alıp fenere verdiler bu kadar basit. Allah kahredmesn

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeter lan boyle kahpelik olmaz 2.5 saate kala boyle bi karar veremezsin. O kadar insan yurt disindan sehir disindan geliyor serefsiz adi herifler güvenlik sorunu varsa maci erteleyin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt