STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Yine söylüyorum bana samimi gelmiyor. İnsanlar zaten stada ulaşmış. Stat çevresi dolu. Metro ulaşım araçları tıklım tıklımdır. Şu an tehlike daha mı az ? Bilmiyorum cidden artık ne söyleyeceğimi ne noktalara geldik.

3-4 ay önce Belçika ve Hollanda'da maçlar ertelendi ve stadlar sonradan boşaltıldı. İhbarlar, istihbarat vs. önemli bence.

6 nisanda oynanır maç

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İhbarla falan olacak olsa günde 50 tane çeşitli yerlere ihbar yapılıyor, anlık istihbarat vs hikaye oynanmaması doğrudur ancak en az 1 gün önceden veya sabah saatlerinde ertelenmesi kararı alınmalıydı binlerce insan zaten maç için sokağa dökülmüş sokaklar daha mı güvenli.

ben böyle ülkenin ta.. maçın ertelenmeside fenere yarıyor herifler hem yorgundu hemde moral bozukluğu vardı bizim için iyi bir fırsattı.

Bence ligler ertelensin, hatta gelecek senede oynanmasin, kulüplerdeki o pis düzen buna bizde dahil temizlensin ,kulüplerin hepsine kayyum atansin , sikeciler mac satanlar kulübü soyanlar tek tek temizlensin.....

Eger maci mayisa koyup bizim stadta kupa kaldirirlarsa bir daha futbol falan takip etmem...

Sezon sonu oynatirlar. $ikebahce sampyonluk maci olsun diye. Yanimizda kupa kaldiracaklar.

Sezon sonu oynatırlar, lig tv'ninde işine gelir.

Final gibi olur, fenerle beşiktaş 1-2 puan farklı girer son maça.Sonra gelsin reytingler.

senaryo yazmakta üstünüze yok.nisanda oynanır.

Aga çok net bugün Galatasaray'a operasyon yapılmıştır
kimse terörü falan bahane etmesin

Bu isler bu kadar basitmi ya??? Misal bende yarin yarim yamalak ispanyolcayla Barcelona -A.Madrid macina ihbar yapayim ertelesinler bakayim...bu is ucagi kciran yolcunun kendi ucagina bomba ihbari yapmasina benziyor...ihbari yapani bulamiyorsan zaten yaziklar olsun...bu aziz köpeginden herseyi beklerim. zaten dün fenerasyonu acik acik tehdit eden mesajindan bir boklar dönecegi belliydi..

Geniş çaplı önlem alınmadan bu maçı Ali Sami Yen Arena'da seyircili oynatmayacaklar haftaya yada önümüzdeki aylarda. Stat içinde ve çevre yolunda güvenliği üst seviyeye çıkartmak çok çok zor olmasa gerek.

Geri
Üst Alt