O kadar katı savunma beklemiyorum,Fenerbahçe mutlaka kazanmak zorunda.Biz de biliyorsun kronik gol yeme sorunu olan bir takımız.
Fb öncelikle 1 puan ister eğer risk alırsa maç hiç beklemedikleri bi yere gidebilir
O kadar katı savunma beklemiyorum,Fenerbahçe mutlaka kazanmak zorunda.Biz de biliyorsun kronik gol yeme sorunu olan bir takımız.
Ondan ziyade futbolcusuz maça çıkacağız bu daha vahim.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Fb öncelikle 1 puan ister eğer risk alırsa maç hiç beklemedikleri bi yere gidebilir![]()
Bjk yarın kazanırsa 1 puan hiçbir işine yaramaz Fener'in.Ha amaçları bize yenilmemekse bilemem.![]()
1 yine iyidir 0 da olabilir![]()
Bjk alırsa ha 0 ha 1,iş bitme noktasına gelir bence.![]()
Bejeke paşayı yenmiş olsa neysede şuan ki durumda hiç bişey bitmiş olmaz![]()
Matematik olarak evet ama Fener'in aman 6 puanlık fark 5'e insin düşüncesiyle oynayacağını hiç ama hiç zannetmiyorum..
ne pok yiyecez biz:dispirited:
bjkden de ümidim yok:dispirited:işte bu
işte bu
işte bu
sakın bozma sergenim sakın. bu şekilde devam.
bjkden de ümidim yok:dispirited:
Rahat bi galibiyet alırız o zaman![]()
sabri,selçuk,tarık,hamit falan hepsi takımda kalır.ümitli olduğumuz gençler oynamaz.şampiyon kim olur bilemiyorum ama biz ligde seneye üçüncü,sonraki seneye ikinci,diğer iki senede ilk 5 e giremeyiz.sneijder avrupa kupası kaldıramaz bizde.:dispirited:önümüzdeki 4 yıl şampiyon kim olur?
bizim durumumuz ligde aynı süreçte ne olur?
sahip olduğun özel durumu biliyorsun ona göre cevap ver lütfen
sabri,selçuk,tarık,hamit falan hepsi takımda kalır.ümitli olduğumuz gençler oynamaz.şampiyon kim olur bilemiyorum ama biz ligde seneye üçüncü,sonraki seneye ikinci,diğer iki senede ilk 5 e giremeyiz.sneijder avrupa kupası kaldıramaz bizde.:dispirited: