STSL 15/16 H:28 | Beşiktaş 3-2 Bursaspor | M.S | 11 Nisan

Çarşamba berabere bile kalsak 100 de 90 biter artık febesin işi.Fişini biz çekmeliyiz şikecilerin.

Burak ve Gomez konusuna katılmıyorum,çok farklı oyuncular bana göre.

Hamza hocaya gelince haklılık payın var,en azından bu kadar açık vermiyorduk daha ne yaptığımız belliydi.Ama genel olarak anadolu takımı hocası
kendisi bizim seviyemizde olamaz ne oyun olarak ne söylemleri olarak.

Saglikli karar verebilmek lazim. Hamza ne getiriyor, baskasi ne getirebilecek hesaplayabilmen lazim... Galatasaray´a laik degil denilen hoca, kovulduktan sonra, 8. siraya kadar düsmeyeceksin baba.

Yönetimlerin kücük bir alani vardir futbol icinde... Bunun disinda cikmamalari gerekir. Iyi yönetici görevini bilen yöneticidir. 7/24 futbol ile ugrasin Taraftarin 10da 1 kadar futbol bilgisi sahibi olmayan adamlar, futbolu yönetebileceklerini zannetmeleri, bizi bu durumlara sokuyor. Yönetici teknik adama calisacak, ona destek olacak... Bu en standart olaydir, ama Türkiye´de teknik adama karsi calismaya baslaniliyor. Sen maddi durumu bildigin halde, yildiz futbol sözleri verirsen, Hamza gibi deneyimsiz bir TD´yi de taraftara yem edersin.

Huzur olmayan yerde de basari da olamaz.

Bu zihniyet gecmedikce, dün Hamza, bugün Rikerink, yarin bir baskasi harcanir...

Son düzenleme:
Zifiri34 - 11.04.2016 21:27

Türkiye´de futbol Fenerbahçe´nin 17 ye karşı 1 oynadığı bir oyundur.

antu şenlenmiş yine :asd22:

Neden ses çıkmıyor onu anlamadım ben,inönü daha iyiydi eskiden.

lan jem paul donktan iyidir :D:D:D

derken asisti yazdi Reis

Ligin başından bu yana önde olan tinerciler zaten ne alaka?
önde olmalarının sebebi şikecilerin öne geçme şansını sürekli geri çevirmesi. zaten fener bi öne geçseydi bu loser tinerciler yine bunalıma, kaosa girmeye başlarlardı adamlar şampiyonluk psikolojisini taşıyacak kadar büyük değiller.

Adamın aldığı iki adam biri asist yaptı biri golü attı:) bu adamdan korkulur abi ben kaçar:)

stoch sampiyonlar ligine bir adim daha yaklasti

Gol yemek için özel çaba gösteriyorlar sanki :D

Geri
Üst Alt