STSL 15/16 H:28 | Beşiktaş 3-2 Bursaspor | M.S | 11 Nisan

İyi oldu iyi :D Fenerliler empati yapmayı öğrensin biraz :D Fenere her sene böyle 10 penaltı çalınıyor :D

Ohh super oldu bu uyduruk penalti fenev cildirsin azcik.Carsambada biz koysak ne guzel olur?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyse beyler cipsleri patlamış mısırları hazırlayın maçtan sonra 2 şikeci birbirine fena girecek :D

Şu penaltıyı biz atsak aziz yarın dev ekranda açıklamalar yapar dururdu.
Yesinler birbirlerini :D:D

Hamza yine de iyi hoca sayılır orta shayı geçmeden takımı gol attı bunu herkes beceremez doğruya doğru

penalti degil di gibi

O değilde dün akşam puan tablosunda 3-1 yazıyordu Vodafone arenada.

Tesadüfün bu kadarı...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir Hamzasporlu olarak penaltıyı doğru bulmasam da FB'lilerin sinirlenmesi hoşuma gidiyor doğrusu

Bjk yardırıyo

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamzaoğlu, yönetimi korumak yerine işine baksa hala görevdeydi. Yönetimde kendi hatalarını kapatmak adına adamı güzel sattı tabi orası ayrı.

Bu hakem arkadaş ile mete kalkavan bjknin adamları,senelerdir söylüyorum

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

antu forum yıkılıyor.

Oraya bakın beter olsunlar.Portekizli ismail becekeyi şampiyon yaptı.Biz fenevi yenersek vallahi vitör kovulabilir.

Burak´in sprinter özellikleri var, bun karisilik hava hakimiyeti iyi bir oyuncu Gomez... Bunun disinda ikisinin de ayni sakarlikliklari var, ikisi cok gol atmalarina ragmen, hic bir zaman taraftarin gönlüne giremeyen adamlar. Gomez´in de top sürekli ayagindan sekiyor, altindan kaciyor, calim denerken, ceza sahasinda ayagi kayiyor düsüyor felan...

Hamza istifa etseydi, bu seferde kacti, yari yolda birakti denilecekti.

Benim icin sadece sonuc ve Galatasaray önemli... Hamzaoglu kisitli imkanlar ile de birseyler yapabilen bir hoca... Galatasaray´in böyle bir hocaya ihtiyaci vardi... Hamza gitti, yine transfer yapamiyoruz, ama iki gram futbolda oynatamiyor kimse takima.

Burak ve Gomez konusuna katılmıyorum,çok farklı oyuncular bana göre.

Hamza hocaya gelince haklılık payın var,en azından bu kadar açık vermiyorduk daha ne yaptığımız belliydi.Ama genel olarak anadolu takımı hocası
kendisi bizim seviyemizde olamaz ne oyun olarak ne söylemleri olarak.

Geri
Üst Alt