STSL 15/16 H:28 | Beşiktaş 3-2 Bursaspor | M.S | 11 Nisan

Bir de yeni sezona Bursa'yi görelim. Hamza ile yaz kampi gecirdikten sonra ne hallere düsecekler bakalim.
50.dkda yerlerde surunurler.Birde ne kadar eksik bolgeleri varsa hep icerden halledip evlat sporu devreye sokarlar?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenerliler maçtan sonra hakeme fena saldıracak, ortalık karışacak çok ucuz bi penaltıydı :D

Bala bak oda önüne düştü.:asd22:.Şikeci salaklar önümüzdeki senenin planlarına başlasın şimdide bence.:asd22:

Son yıllarda gördüğüm en rezil penaltıydı açık ara

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bana göre Burak ve Gomez çok farklı tip oyuncular,Gomez sırtı dönük oyunda olan duvar olan bitirici bir oyuncu ,Burak ise defans arkasına koşu yapan sprinter bir oyuncu,özellikleri tamamen zıt bir kere.

Eğer iyi hoca olmak istiyorsan o dediklerini yaptırmazsın,istifayı basar gidersin.Bazen hiçbir şey yapmamakta ihanettir bana göre.Vizyon yok Hamza hocada bu net.Ben onun yerinde olsam istifa ederdim yazın ortasında.

Burak´in sprinter özellikleri var, bun karisilik hava hakimiyeti iyi bir oyuncu Gomez... Bunun disinda ikisinin de ayni sakarlikliklari var, ikisi cok gol atmalarina ragmen, hic bir zaman taraftarin gönlüne giremeyen adamlar. Gomez´in de top sürekli ayagindan sekiyor, altindan kaciyor, calim denerken, ceza sahasinda ayagi kayiyor düsüyor felan...

Hamza istifa etseydi, bu seferde kacti, yari yolda birakti denilecekti.

Benim icin sadece sonuc ve Galatasaray önemli... Hamzaoglu kisitli imkanlar ile de birseyler yapabilen bir hoca... Galatasaray´in böyle bir hocaya ihtiyaci vardi... Hamza gitti, yine transfer yapamiyoruz, ama iki gram futbolda oynatamiyor kimse takima.

Tarık'ın japon versiyonunu oynatırsan böyle olur işte

Olum bu stad da ses mes yok açında 3-1 biten fner maçındaki eboue nin golünü izleyin bence 10 katı ses olabilir.. Tv mi bozuk benim acaba:)

Cumhurbaşkanım = Mission completed

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt