STSL 15/16 H:28 | Beşiktaş 3-2 Bursaspor | M.S | 11 Nisan

Bu arada Fenerbahçe şampiyonluğa alışkın falan diyorsunuz da adamlar son 10 sene de 2 kere şampiyon oldu. Bu mu alışkanlık ? Beşiktaş ne kadar kaybeden bir takımsa, Fener de öyle son 10 yıldır. Aziz nasıl bir algı yarattıysa millet Feneri her sene şampiyon oldu sanıyor :D

23 nisan şenlikleri bile daha çoşkulu oluyor bugün kimse inanmamış maça öyle görünüyor

Hamza bana göre kendi saçma konuşmaları ve yanlış transfer politikası ile gitti.

Gomeze gerek yok burak var aynı tip oyuncu! dersen ve gomez bedavaya rakibine gidip gol kralı olursa sen taktik bilsen ne olur bilmesen ne olur?Kalırsın böyle umut hıyarına izlersin adamların şampiyonluğunu.
Hiç bir oyuncu alıp satmasa sadece 1 tane iyi forvet alsa bu takım şampiyondu bu sene.

Hamza´nin taraftar ile dialogu konusunda basariziz oldugunu kabul etmek lazim...

Yanlis bir yorum degil... Gomez Burak Yilmaz´in alman versiyonu. Bu takima Gomez´i koysan, acliktan ölür.... Burak´i bu Besiktas´a koysan, o da bu civarda gole ulasir. Ikisini birlikte de oynatamazsin... Biri gitmeden öbürünü almanin pek bir mantigi yok... Gomez daha iyi olsa bile, bu Galatasaray´da fark yaratacak yapida degil... Galatasaray´a calim kabiliyeti olan bir forvet lazimdi, Niasse, yada Bakambu gibi. Yada ne bileyim Remy gibi.

Ve ben acikca söylemek gerekirse, Gomez´in alinma ihtimaline de inanmiyorum. Hatta ve hatta Bruma, Telles ve Sercan gibi oyuncularin da Hamza´nin istegi disinda gönderildigini düsünüyorum. Biri taraftar tepkisi, digerleri de maddi durumdan gönderilmek istendi yönetimden. Melo icinde aynisi gecerli. Hamza bunlari sineye cekti, kulübün durumunu bildigi icin, oda transfere tok göz ile bakti.

Bunu teyyit eden zaten Denizliye ragmen Burak´in transfer yapabilme ihtimali olmayan bir dönemde gönderilmesi. Istenilen hic bir oyuncusunun alinmamasi. Denizli böyle yaptigi icin zaten, kimse meydana cikip, "yok bunu, sunu istedik, hoca veto etti" gibi laflar edemiyor.

Yani bunlar magazinsel olaylar... Benim acimdan takimin aldigi sonuclar önemli.

Son düzenleme:
Bu arada Fenerbahçe şampiyonluğa alışkın falan diyorsunuz da adamlar son 10 sene de 2 kere şampiyon oldu. Bu mu alışkanlık ? Beşiktaş ne kadar kaybeden bir takımsa, Fener de öyle son 10 yıldır. Aziz nasıl bir algı yarattıysa millet Feneri her sene şampiyon oldu sanıyor :D

2007 , şike sezonu , Kerhane Sezonu

3 kez oldular diye biliyorum.

Adam verim alıyor oyuncusundan. Birde haticeye değil neticeye bakarım diyor

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
verim aldığı doğru da enteresan bi şanslı yönü var .mesela biz kadıköyde yıllardır onlarca gol kaçırıp şanssız goller yiyip kaybederken adam bu seneki maçta takım rezil oynamasına rağmen yine kornerden hobbit olcanla kafa golü bulup beraberliği kurtardı. geçen seneki şampiyonluktaki maçları saymıyorum bile mersin deplasmanında kalenin içinden çıkan toplar rezil futbol hala hafızalarda.

verim aldığı doğru da enteresan bi şanslı yönü var .mesela biz kadıköyde yıllardır onlarca gol kaçırıp şanssız goller yiyip kaybederken adam bu seneki maçta takım rezil oynamasına rağmen yine kornerden hobbit olcanla kafa golü bulup beraberliği kurtardı. geçen seneki şampiyonluktaki maçları saymıyorum bile mersin deplasmanında kalenin içinden çıkan toplar rezil futbol hala hafızalarda.

Şerbetli işte şimdi gelecek sezon yaz başı asıl çıkacak meydana bursaya bakalım kimleri kimleri aldırcak bizdeki evlatlarını alabilir umut sabri hamit olcan vizyonu ve çapını transfer döneminde görecez hamzanın.

ah beee

Deniz yazıyordu

Bu mallar yine puan kaybedecek herhalde...

Yazık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Deniz Yılmaz en iyi yerli forvet

net

Fatih hocam umarım euro 2016'ya götürür

Bir de yeni sezona Bursa'yi görelim. Hamza ile yaz kampi gecirdikten sonra ne hallere düsecekler bakalim.

Hamza´nin taraftar ile dialogu konusunda basariziz oldugunu kabul etmek lazim...

Yanlis bir yorum degil... Gomez Burak Yilmaz´in alman versiyonu. Bu takima Gomez´i koysan, acliktan ölür.... Burak´i bu Besiktas´a koysan, o da bu civarda gole ulasir. Ikisini birlikte de oynatamazsin... Biri gitmeden öbürünü almanin pek bir mantigi yok... Gomez daha iyi olsa bile, bu Galatasaray´da fark yaratacak yapida degil... Galatasaray´a calim kabiliyeti olan bir forvet lazimdi, Niasse, yada Bakambu gibi. Yada ne bileyim Remy gibi.

Ve ben acikca söylemek gerekirse, Gomez´in alinma ihtimaline de inanmiyorum. Hatta ve hatta Bruma, Telles ve Sercan gibi oyuncularin da Hamza´nin istegi disinda gönderildigini düsünüyorum. Biri taraftar tepkisi, digerleri de maddi durumdan gönderilmek istendi yönetimden. Melo icinde aynisi gecerli. Hamza bunlari sineye cekti, kulübün durumunu bildigi icin, oda transfere tok göz ile bakti.

Bunu teyyit eden zaten Denizliye ragmen Burak´in transfer yapabilme ihtimali olmayan bir dönemde gönderilmesi. Istenilen hic bir oyuncusunun alinmamasi. Denizli böyle yaptigi icin zaten, kimse meydana cikip, "yok bunu, sunu istedik, hoca veto etti" gibi laflar edemiyor.

Yani bunlar magazinsel olaylar... Benim acimdan takimin aldigi sonuclar önemli.

Bana göre Burak ve Gomez çok farklı tip oyuncular,Gomez sırtı dönük oyunda olan duvar olan bitirici bir oyuncu ,Burak ise defans arkasına koşu yapan sprinter bir oyuncu,özellikleri tamamen zıt bir kere.

Eğer iyi hoca olmak istiyorsan o dediklerini yaptırmazsın,istifayı basar gidersin.Bazen hiçbir şey yapmamakta ihanettir bana göre.Vizyon yok Hamza hocada bu net.Ben onun yerinde olsam istifa ederdim yazın ortasında.

Geri
Üst Alt