Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.283
- 24.331
- 3.093
yemeyen takımlar sampiyonlukta her zaman avantajlıdır.
bu gol ortalaması şampiyon yapmaya yetmez tarih de yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yemeyen takımlar sampiyonlukta her zaman avantajlıdır.
Dursun´un futbol ile alakasi, benim bale ile alakam kadar bile yoktur. Gecen sene ilk defa bir yönetimde yer aldi. Teknik direktör degiskligi yapip, takim birden sampiyonluga gitti... Oda heralde bunu olagan kabul etti, ve taraftarin sosyal medyada tepkili oldugundan dolayi, hem gaz almak icin, hemde takima birden ivme kazandirmak icin TD degisikligine gitti.
Teknik Direktör degiskliginin sezon ortasinda, büyük zararlar verebilecegini kestirebilecek kapasite yoktu dursunda.
Lan GSC önce Terim'i harcadınız sonra Hamza'yı. Yok mu olum sizin Galatasaray'a yarar bir hareketiniz
bu medya çarşıyı da abartıyordu her zaman. son yılların deplasmanda en etkisiz ve atmosferden en etkilenen takımlarından biri olarak biz bile bunları deplasmanda sürekli yeniyorduk. bizim takım bile kargaların atmosferinden etkilenmiyorduBjk nin yeni stadında seyirci baskısını öyle çok fazla göremedik. Abarttılarda abarttılar sıradan bir stat işte
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonun bir kac tane böyle yetenegi vardi takimda, afrikadan... Bir kaci da ankaraspora gitmisti... Böyle sekil isimli afrikalilari iyi buluyorlardi...![]()
Bunlar olursa daha çok zehir ederler bize,fb en azından alışık olmaya bunlar ayarsız sevinç yaşarulan bjk yine saçmalayacak bu salaklar, Aziz'i şampiyon yapıp bütün yazı zehir edecekler bize.
Şampiyonluğa oynayan takımın beki İsmail gibi adamAdam kötü ötesi bir futbolcu. Beşiktaş'ın ön taraf ile arka taraf arasında bir asırlık fark var.
Gelmis gecmis en sekil isimli afrikalilarin basinda Jay-Jay Okocha gelir bence![]()
Hamza hocam helal.... Senin nasıl hocaolduğunu görsünler bunları burada yenecen
HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yalnız ben bu hamzayı hala çözemedim yönettiği takımlar öyle ahım şahım futbol oynamıyor ama kazanmayı biliyor. bu adamdaki baldan da öte bi durum

Adam verim alıyor oyuncusundan. Birde haticeye değil neticeye bakarım diyoryalnız ben bu hamzayı hala çözemedim yönettiği takımlar öyle ahım şahım futbol oynamıyor ama kazanmayı biliyor. bu adamdaki baldan da öte bi durum
Avrupa maclarinda gosteriyorlar haticeyi?Adam verim alıyor oyuncusundan. Birde haticeye değil neticeye bakarım diyor
HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yalnız ben bu hamzayı hala çözemedim yönettiği takımlar öyle ahım şahım futbol oynamıyor ama kazanmayı biliyor. bu adamdaki baldan da öte bi durum