STSL 15/16 H:28 | Beşiktaş 3-2 Bursaspor | M.S | 11 Nisan

eski stad ambiyansı daha iyiydi. Bu stad bizim stadın ancak taklidi olur iç görüntüsü çok kötü

Cfx1J7oXIAArJoV.jpg

Bu sene şampiyon olmamamız için ihtiyacımız olan tek şey yönetim tarafından zehirlenmekti.Başardılar neyse zümre devreye girer en fazla 2 sene daha çekeriz diyip avutuyorum kendimide Allah korusun özhan canaydın gibi kalıcı olurlarsa daha ... sene toparlanamayız..Milletin şampiyonluğunu izleriz.

Son düzenleme:
Adamlar 3.defa ayni yerden frikik kullaniyor.

Nedir o üstadım?

Takimi dizmek, ve oynatmak... Taktigini, stratejisini ve en önemlisi oyun planini ve sablonunu belirlemek. Yoksa transfer bir cok kulüpte SD de yapiyor... Bur örnegini vermek gerekirse, Senol Günes ile Vitor Pereira... Bursaspor gecen sene ligin en güzel hücum topunu oynayan takim... Fenerbahce Bursa´nin orta sahasindan forvetine kadar, Bakambu disinda, tüm etkili elemanlarini transfer etti, yanina Nani ve Van Persie gibi oyunculari ekledi... Bu kadro Vitor´un elinde hücum etme özürlüsü bir takim haline geldi.

Lan GSC önce Terim'i harcadınız sonra Hamza'yı. Yok mu olum sizin Galatasaray'a yarar bir hareketiniz

Kargalarda yine stres tavanda.Heriflerin eli ayağına dolaşıyor.Bursa yenerse kimse şaşırmasın.

Geri
Üst Alt