STSL 15/16 H:28 | Beşiktaş 3-2 Bursaspor | M.S | 11 Nisan

Takimi dizmek, ve oynatmak... Taktigini, stratejisini ve en önemlisi oyun planini ve sablonunu belirlemek. Yoksa transfer bir cok kulüpte SD de yapiyor... Bur örnegini vermek gerekirse, Senol Günes ile Vitor Pereira... Bursaspor gecen sene ligin en güzel hücum topunu oynayan takim... Fenerbahce Bursa´nin orta sahasindan forvetine kadar, Bakambu disinda, tüm etkili elemanlarini transfer etti, yanina Nani ve Van Persie gibi oyunculari ekledi... Bu kadro Vitor´un elinde hücum etme özürlüsü bir takim haline geldi.
Hamza neden kovuldu sence?

Traore de yalniz klas birakmis köseye... bitiricilik 10/10

melo-telles-bruma kalıp forvete de eto'o'yu alsaydık şimdi yine şampiyonluk potasındaydık.akılsız yönetim işte.

Bursa defans hattı 2.yarı kesin kırmızı görür.

Lanet gelsin Dursun ve yönetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

bjk defansı her zamanki gibi tırt.

bu macı alsalar dahi fb acık ara sampiyonlugun favorisi.

:asd:

Mithat Sönmez@petekdoku
şimdi devre arasında fikret orman, "cumhurbaşkanım nolur yardım edin" diye erdoğan'ı arar, erdoğan da hamza'yı arar, beşiktaş maçı alır.

Bjk nin yeni stadında seyirci baskısını öyle çok fazla göremedik. Abarttılarda abarttılar sıradan bir stat işte

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza neden kovuldu sence?

Dursun´un futbol ile alakasi, benim bale ile alakam kadar bile yoktur. Gecen sene ilk defa bir yönetimde yer aldi. Teknik direktör degiskligi yapip, takim birden sampiyonluga gitti... Oda heralde bunu olagan kabul etti, ve taraftarin sosyal medyada tepkili oldugundan dolayi, hem gaz almak icin, hemde takima birden ivme kazandirmak icin TD degisikligine gitti.

Teknik Direktör degiskliginin sezon ortasinda, büyük zararlar verebilecegini kestirebilecek kapasite yoktu dursunda.

Konya'nın stadı net daha iyi

tinerciler bu maçı kazanamazsa fener kesin şampiyon olur. tinercilerin diğer maçları da zor bana göre

Ambians açısından en güzel stad bursanın stadı kale arkaları tek kat taraftar bütünleşmesi açısından çok iyi

melo-telles-bruma kalıp forvete de eto'o'yu alsaydık şimdi yine şampiyonluk potasındaydık.akılsız yönetim işte.

Ah kardeşim kanayan yaradır melo şu takımda olsa bu kadar puan kaybetmezdik orası kesin.
Neyse aslında iş baya eğlenceli olmaya başlıyor yavaş yavaş nasılsa bir iddamız yok olacak en güzel senaryo Tr kupasını alıp tinercilerin şampiyon olması fenevin babayı alması :)

Şampiyonluğa oynayan takımın beki İsmail gibi adam :D Adam kötü ötesi bir futbolcu. Beşiktaş'ın ön taraf ile arka taraf arasında bir asırlık fark var.

Geri
Üst Alt