STSL 15/16 H:28 | Beşiktaş 3-2 Bursaspor | M.S | 11 Nisan

Dursun´un futbol ile alakasi, benim bale ile alakam kadar bile yoktur. Gecen sene ilk defa bir yönetimde yer aldi. Teknik direktör degiskligi yapip, takim birden sampiyonluga gitti... Oda heralde bunu olagan kabul etti, ve taraftarin sosyal medyada tepkili oldugundan dolayi, hem gaz almak icin, hemde takima birden ivme kazandirmak icin TD degisikligine gitti.

Teknik Direktör degiskliginin sezon ortasinda, büyük zararlar verebilecegini kestirebilecek kapasite yoktu dursunda.

Hamza bana göre kendi saçma konuşmaları ve yanlış transfer politikası ile gitti.

Gomeze gerek yok burak var aynı tip oyuncu! dersen ve gomez bedavaya rakibine gidip gol kralı olursa sen taktik bilsen ne olur bilmesen ne olur?Kalırsın böyle umut hıyarına izlersin adamların şampiyonluğunu.
Hiç bir oyuncu alıp satmasa sadece 1 tane iyi forvet alsa bu takım şampiyondu bu sene.

ulan bjk yine saçmalayacak bu salaklar, Aziz'i şampiyon yapıp bütün yazı zehir edecekler bize.

Bjk nin yeni stadında seyirci baskısını öyle çok fazla göremedik. Abarttılarda abarttılar sıradan bir stat işte

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu medya çarşıyı da abartıyordu her zaman. son yılların deplasmanda en etkisiz ve atmosferden en etkilenen takımlarından biri olarak biz bile bunları deplasmanda sürekli yeniyorduk. bizim takım bile kargaların atmosferinden etkilenmiyordu

Trabzonun bir kac tane böyle yetenegi vardi takimda, afrikadan... Bir kaci da ankaraspora gitmisti... Böyle sekil isimli afrikalilari iyi buluyorlardi... :D

Gelmis gecmis en sekil isimli afrikalilarin basinda Jay-Jay Okocha gelir bence :D

Tinercilerin kaleci dahil geri dörtlüyü komple değiştirmeleri gerek alayı yedek olur..

Son 10 mactir falan hic yenilmemisler bursaya

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş ile Şampiyonlu yarışına girerseniz sakın korkmayın.. 10 puan önde bile olsalar şampiyonluğu verirler... içiniz rahat olsun

Şampiyonluğa oynayan takımın beki İsmail gibi adam :D Adam kötü ötesi bir futbolcu. Beşiktaş'ın ön taraf ile arka taraf arasında bir asırlık fark var.

Defans hatlari berbat ötesi bence. Mesela aldiklari stoperlerin hic biri Ersan'dan iyi degil, düsün yani en iyi stoperleri Ersan'di onuda sattilar :D

Belki para kazandilar ama bu Ersan hamlesi belki sampiyonluga mal olacak.

Hamza hocam helal.... Senin nasıl hocaolduğunu görsünler bunları burada yenecen

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız ben bu hamzayı hala çözemedim yönettiği takımlar öyle ahım şahım futbol oynamıyor ama kazanmayı biliyor. bu adamdaki baldan da öte bi durum

yalnız ben bu hamzayı hala çözemedim yönettiği takımlar öyle ahım şahım futbol oynamıyor ama kazanmayı biliyor. bu adamdaki baldan da öte bi durum
Adam verim alıyor oyuncusundan. Birde haticeye değil neticeye bakarım diyor

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hırs
Azim
Galatasaraylılık
İnanç

CHSUw1uWgAAgfRx.jpg

Geri
Üst Alt