Hamza´nin taraftar ile dialogu konusunda basariziz oldugunu kabul etmek lazim...
Yanlis bir yorum degil... Gomez Burak Yilmaz´in alman versiyonu. Bu takima Gomez´i koysan, acliktan ölür.... Burak´i bu Besiktas´a koysan, o da bu civarda gole ulasir. Ikisini birlikte de oynatamazsin... Biri gitmeden öbürünü almanin pek bir mantigi yok... Gomez daha iyi olsa bile, bu Galatasaray´da fark yaratacak yapida degil... Galatasaray´a calim kabiliyeti olan bir forvet lazimdi, Niasse, yada Bakambu gibi. Yada ne bileyim Remy gibi.
Ve ben acikca söylemek gerekirse, Gomez´in alinma ihtimaline de inanmiyorum. Hatta ve hatta Bruma, Telles ve Sercan gibi oyuncularin da Hamza´nin istegi disinda gönderildigini düsünüyorum. Biri taraftar tepkisi, digerleri de maddi durumdan gönderilmek istendi yönetimden. Melo icinde aynisi gecerli. Hamza bunlari sineye cekti, kulübün durumunu bildigi icin, oda transfere tok göz ile bakti.
Bunu teyyit eden zaten Denizliye ragmen Burak´in transfer yapabilme ihtimali olmayan bir dönemde gönderilmesi. Istenilen hic bir oyuncusunun alinmamasi. Denizli böyle yaptigi icin zaten, kimse meydana cikip, "yok bunu, sunu istedik, hoca veto etti" gibi laflar edemiyor.
Yani bunlar magazinsel olaylar... Benim acimdan takimin aldigi sonuclar önemli.