bu fener harbi mal bi takım yav.loser senol loser bejtas ile birlesti bunlara bile sampiyonluk vrecek mallar hehe.
bu fener harbi mal bi takım yav.loser senol loser bejtas ile birlesti bunlara bile sampiyonluk vrecek mallar hehe.
Ya sivas kimdir allah askina, biz de rizeleri sivaslari bir halt sanmaya basladik, adamlar 24 puanda , bjk 66 puanda, neye istinaden bu ikisinin macinda kesin bjk yenemez deniyor, hangi maddesel gerekce buna sebep olabilir ?
Konya arenaya tırt demiş ya çok bilmiş beyfendi hava atıyor oraya gittim buraya gittimcilik pehh...
Yok lise şöyle faydalı yok dursunun günahı az yok genelkurul üyesiyim yok yok taraftar holiganlık yapamaz yok vodafon arena bilmem ne sürekli ötüp duruyorKarga mı o yoksa
Yok lise şöyle faydalı yok dursunun günahı az yok genelkurul üyesiyim yok yok taraftar holiganlık yapamaz yok vodafon arena bilmem ne sürekli ötüp duruyor
Ben tarzdan bahsediyorum sarper yani o arkadaşın tarzı yanlış burnu havada konuşuyor bilmiş tavırlarO yazıda güzel noktalar da var ama,Fener'in karşısında x olursa x desteklenmeli gibi.
Yok lise şöyle faydalı yok dursunun günahı az yok genelkurul üyesiyim yok yok taraftar holiganlık yapamaz yok vodafon arena bilmem ne sürekli ötüp duruyor
Genel kurul yönetim ağızıyla konuşuyor herif bir lisecimiz eksikti anasını satayım yedi bitirdiler kulübüSneijder ve muslera heyecanını kaybetmiş acilen satalım diyen birinin bizden olmasını beklemiyosun herhal dün ki mesajlarıda ne olduğunu apaçık gösterdi.
Konya arenaya tırt demiş ya çok bilmiş beyfendi hava atıyor oraya gittim buraya gittimcilik pehh...
O Konya Arena olmasaydi Milli takim hayatta Euro'yu göremezdi bence. Kendimizi kandirmaya gerek yok Istanbul stadlarinda bir bütünlesme olmuyor tribünlerde, hatta tam tersi bölünmeler oluyor.
Genel kurul yönetim ağızıyla konuşuyor herif bir lisecimiz eksikti anasını satayım yedi bitirdiler kulübü
Konya Arena ciddi anlamda Türkiye'deki en sağlam statlardan birisi oldu. Bunun denklemi çok basit; Konya takımı yıllarca asansör takım oldu bu ligde. Büyük takımlara karşı hiç bir zaman direnç gösteremedi. Beşlik, altılık hatta yedilik oldu. Taraftar konusunda Türkiye'nin en silik kentlerinden birisi idi eski stadyumda oynarken. Sonra bu stat açıldı, öyle ahım şahım olmayan bir kadro ile ciddi bir ivme yakaladılar. Stat neredeyse full çekmeye başladı. Taraftar desteğini de arkasına alarak takım bugün Türkiye liginin 3.lüğünü garantiledi. Şu manzaraya bakıp Konya'nın stadı kötü demek eşyanın tabiatına aykırıdır. Ha şunu dersin; Ben estetik olarak stadı beğenmiyorum. Lakin estetik olmasa da stadı takıma inanılmaz artı katıyor. Buna sözüm olmaz. Ama bunları yok sayıp stada kelam eden taş olur bana göre. Zira her şey net olarak ortada.