- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
manzarayimi izlicez macimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
besiktasin yenilmesi ile ilgili yorumlar yapanlara hatirlatmak isterim ki , biz ya da 3 uncu bir takim sampiyonluk yarisinda degil, dolayisiyla bjk ile ilgili negatif sonuclar daha buyuk bir belanin sampiyonlugu degil
sanirim farkinda degilsiniz, bu yatirima ragmen sampiyon olamayan bir fenerin sayesinde basin vs konusunda cok daha az yipranacagimizin ?
ayrica maddi olarak CL ye kimin girmesi iyi olur bizim acimizdan ?
samimi olarak fener sampiyon olsun diyenlere saygim sonsuz, oyle istiyorlardir , ama "bana ne ,bize ne" diyenler biraz da dusunup yorum yazsinlar
matkap fikret haric bjk camiasiyla bir derdimiz yok, sonuclari ve etkileri acisindan elbette bjk sampiyon olmali ,tabi bu bizim kendi sacmaliklarimizi gormeme sebebi de olmamalidir !
eksik olmasinlar ,bjk klubu de , bizim klubun kongre uyesi olmam hasebiyle ezeli rakiplere ayrilan limitli biletlerden bana da acilisa bilet transfer etmisler , acikcasi tezahuratla sunla bunla olmasa da , kendi menfaatimiz icin bjk yi destekliyorum bugun
Spor Online @sporonlinecom
SON DAKİKA | Beşiktaş - Bursaspor maçı öncesi polis, stat çevresindeki taraftarlara biber gazı kullanarak müdahalede bulundu.
Allah var güzel olmuş. Özellikle 2 kat arasındaki elektronik panoları beğendim. Koskoca Galatasaray şunu aklına getiremedi. Ulan hiç mi psg maçı izlemediniz eyyyy beceriksiz yönetimler...
Ayrıca hala akustik olarak bizim Arena daha iyi bence...
Sent from my iPhone using Tapatalk