STSL 15/16 H:28 | Beşiktaş 3-2 Bursaspor | M.S | 11 Nisan

CftcfRFWIAEWJ6j.jpg

Valla maçtan çok stad konuşuldu, Bursa ilk 30 dakika gol yemesse işler karışır.

besiktasin yenilmesi ile ilgili yorumlar yapanlara hatirlatmak isterim ki , biz ya da 3 uncu bir takim sampiyonluk yarisinda degil, dolayisiyla bjk ile ilgili negatif sonuclar daha buyuk bir belanin sampiyonlugu degil

sanirim farkinda degilsiniz, bu yatirima ragmen sampiyon olamayan bir fenerin sayesinde basin vs konusunda cok daha az yipranacagimizin ?

ayrica maddi olarak CL ye kimin girmesi iyi olur bizim acimizdan ?

samimi olarak fener sampiyon olsun diyenlere saygim sonsuz, oyle istiyorlardir , ama "bana ne ,bize ne" diyenler biraz da dusunup yorum yazsinlar

matkap fikret haric bjk camiasiyla bir derdimiz yok, sonuclari ve etkileri acisindan elbette bjk sampiyon olmali ,tabi bu bizim kendi sacmaliklarimizi gormeme sebebi de olmamalidir !

eksik olmasinlar ,bjk klubu de , bizim klubun kongre uyesi olmam hasebiyle ezeli rakiplere ayrilan limitli biletlerden bana da acilisa bilet transfer etmisler , acikcasi tezahuratla sunla bunla olmasa da , kendi menfaatimiz icin bjk yi destekliyorum bugun

bjk fb'ye oranla daha formsuz. özellikle gomez bitik durumda.

bu macı taraftarın gazı ile alırlar gibi ama sivas ve akhisar deplasmanlarından sonra fb'nin liderliğe oturması süpriz olmaz.

besiktasin yenilmesi ile ilgili yorumlar yapanlara hatirlatmak isterim ki , biz ya da 3 uncu bir takim sampiyonluk yarisinda degil, dolayisiyla bjk ile ilgili negatif sonuclar daha buyuk bir belanin sampiyonlugu degil

sanirim farkinda degilsiniz, bu yatirima ragmen sampiyon olamayan bir fenerin sayesinde basin vs konusunda cok daha az yipranacagimizin ?

ayrica maddi olarak CL ye kimin girmesi iyi olur bizim acimizdan ?

samimi olarak fener sampiyon olsun diyenlere saygim sonsuz, oyle istiyorlardir , ama "bana ne ,bize ne" diyenler biraz da dusunup yorum yazsinlar

matkap fikret haric bjk camiasiyla bir derdimiz yok, sonuclari ve etkileri acisindan elbette bjk sampiyon olmali ,tabi bu bizim kendi sacmaliklarimizi gormeme sebebi de olmamalidir !

eksik olmasinlar ,bjk klubu de , bizim klubun kongre uyesi olmam hasebiyle ezeli rakiplere ayrilan limitli biletlerden bana da acilisa bilet transfer etmisler , acikcasi tezahuratla sunla bunla olmasa da , kendi menfaatimiz icin bjk yi destekliyorum bugun

çok trol var forumda takılma birader

üzülüyorum bu beşiktaşlılara
o kadar heves ettiler yeni stad ayağına
ilk maçta yenilecekler bursaya yazık

Ilk golu Olcay kazmasi atar

stad boş sayılır ama dolu gözüküyor güzel duruyo bence bizim öle değil

kBamYJ.jpg

Stadın manzarası güzel olduğu için mi Galatasaray-fener maçındaki taraftarı bezdirme önlemleri alınmadı acaba?

Allah var güzel olmuş. Özellikle 2 kat arasındaki elektronik panoları beğendim. Koskoca Galatasaray şunu aklına getiremedi. Ulan hiç mi psg maçı izlemediniz eyyyy beceriksiz yönetimler...
Ayrıca hala akustik olarak bizim Arena daha iyi bence...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah var güzel olmuş. Özellikle 2 kat arasındaki elektronik panoları beğendim. Koskoca Galatasaray şunu aklına getiremedi. Ulan hiç mi psg maçı izlemediniz eyyyy beceriksiz yönetimler...
Ayrıca hala akustik olarak bizim Arena daha iyi bence...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet hiç psg maçı izlememiştir yönetimdekiler hatta psgnin hangi ülke takımı olduğunu bile bilmiyolardır.

Geri
Üst Alt