STSL 15/16 H:28 | Galatasaray 1-1 Rizespor | M.S | 9 Nisan

Öyle rezalet durumdayız ki hiçbir maçı kazanırız diyemiyorum maalesef.

Yarın ön liberoda Donk yada Rodriguez değil Chedjou oynar...
Riekerink bu bölgede en çok onun performansını beğeniyor
Chedjou-Bilal-Emre.Semih'in partneri de Denayer.Balta derbi icin dinlendirilecek.

Ali Naci

Semih'in oynadığı herhangi bir maçı kazanamayız

sezon sonu gitmesi gerekenler umut hamit donk jose semih olcan tarık hatta selçuk chedjou podolski

Sezon sonu dursunun gönderecekleri
Tarık jose hamit carole belki donk

10 yil sonra ilk defa bi maci izlememeyi göz alip baska plan yaptim, bu hale getirenlerin allah belasini versin

~tap

Maçın bugün olacağını an itibariyle öğrendim. :D

az evvel ögrendim ki macimiz varmis.kulaklarin kopsun dursun

Maçlarımız artık gündüz saatlerinde oynanıyor. Hani ligin son haftası herkes aynı saatte maç yapar ya biz kesin tek başımıza yaparız.

50 bin kisilik stad az geliyor yıkılsın 70bin yapılsın diyenler vardı :asd22:

bugün stad çalışanlarıyla birlikte 2-3 binden fazla olursa koca kulak öpsünde başına koysun

50 bin kisilik stad az geliyor yıkılsın 70bin yapılsın diyenler vardı :asd22:

bugün stad çalışanlarıyla birlikte 2-3 binden fazla olursa koca kulak öpsünde başına koysun

türkiye'deki 3 büyük takımlar için en optimum stad kapasitesi 45-50 bin'dir daha fazlasında çok rezil görüntüler ortaya çıkar.. anca derbilerde avrupa maçlarında yada şampiyonluğun son haftalarında stadtları fulle yakın doldurabiliyor bu takımlar 70-80 bin kişilik bir stadta at şeyine kelebek konmuş gibi durur artık 10 bin seyirci gelince.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kesin gol yeriz :) Büyük ihtimalle Semih'in hatasından olur.

Her zamanki gibi en güzel secenek kg var.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

çok rahat yeneceğiz skor oynayanlar için seçenek var 2-0 veya 3-0 maçtan sonra kopyalayıp yapıştıracam bu mesajı GSARAY his takımıdır..

Geri
Üst Alt