GSCimbom
STSL 15/16 H:29 | Antalyaspor 4-2 Galatasaray | M.S | 16 Nisan
Uğur İz

STSL 15/16 H:29 | Antalyaspor 4-2 Galatasaray | M.S | 16 Nisan Sayfa 23

Uğur İz ·

Cevap
998
Okunma
57,1K
Sayfa
23/50
CanlıAntalyaspor42GalatasarayM.S
bu takıma hangi sağbek'i alırsak alalım yine sabri oynar..

Hangi forveti alırsak alalım yine umut oynar...

bu takıma hangi orta saha oyuncusunu alırsak alalım, yine kıçını kaldıramayan selçuk oynar..

çünkü balık baştan kokar... Liseli zihniyetinden kurtulmadıkça Başarı Zorrrrrrrrrrr

koy volkan palayi forvete cikar olcani yerine poldi kanada ,ortasahadan cikar vitaminsizi gerci yerine koyacak ortsaha oyuncusuda yok..tarihin en les kadrosu....ve bu kadro sampiyonlar ligi iicn yeterli diyen bir dangalak ...ismini söyleyip sinirim bozulmasin..

Olcan en azından bir kaç kez etkili oldu

Yasin çıkması lazim

Bir işe yaradığı yok

Bu takım niye solda oynuyor aga

CgKygfvUMAEnOxo.jpg

golde linnesin 40 yasindaki adamin pesinden kosmamasinin izahi yok

işte bu yüzden bu takım seviye atlayamıyor... berbat kadronun içinde kim olursa olsun sırıtır.. görevini yapmaz.. diğer oyuncular mücadele etmıyor ki Linnes etsin ?

Gelecek sezon adam gibi kadro kurduktan sonra Linnes hakkında ancak o zaman karar verebiliriz..

Bak iste bundan bahsediyorum :D

Ulan saha daki en ufak sorun Carole ve Linnes, nerenizle izliyorsunuz?

Her mac'i katleden Semih-Balta, Donk-Yasin-Olcan var an itibariyle sahada.

Bunlarin yerine elestirilenler yine idare eden oyuncular. Nasil ülke nasil kafa la bu?

Son düzenleme:
golde linnesin 40 yasindaki adamin pesinden kosmamasinin izahi yok

Ergenler gelip laf sokar kardeşim , ben bu maçtan önce geriye koşmuyor dediğimde bir iki ergen eleştirmişti . Sanki babalarının oğlu ki linnes keşke mükemmel çıksa. Bana sudoku izlesin diyen arkadaş sen de git çizgi film izle ... Sabri gitmeden bin sağ bek alalım bu lanet sürecek .

ne linnes miş görende dani alves sanır , geldiğinden beri yetersiz extra hiç bir şeyi yok , ayrıca sistemli takımda tarık çamdalda iyi oynar

Geri
Üst Alt