GSCimbom
STSL 15/16 H:29 | Antalyaspor 4-2 Galatasaray | M.S | 16 Nisan
Uğur İz

STSL 15/16 H:29 | Antalyaspor 4-2 Galatasaray | M.S | 16 Nisan Sayfa 25

Uğur İz ·

Cevap
998
Okunma
57,1K
Sayfa
25/50
CanlıAntalyaspor42GalatasarayM.S
sabri aynı hatayı yapsa bu maç ne anası kalmıştı ne bacısı , ama iş yabancı olunca 1 sene daha bekleyek yok diğer oyuncular çöp , yok sistem yok

her mac olcan kotu yasin kotu diyecek halimiz yok onlari biliyoruz
takimda tam bilmedigimiz tek adam linnes var o yuzden onla ilgili konusacagiz
akli dengenizi kontrol ederek foruma dahil olunuz

kavakli-lunapark-01.jpg

tarikin oynayabilecegi tek yer

:d :d :d

Antalyasporun az pozisyona girmesinin sebebi teknik kapasitesi yüksel her an heseyi yapabilecek Emre Yasin Olcan Podolski Bilal beslisinden cekinmeleri. Ama nedense bu beslinin özgüveni bugün yerlerde sürünuyor bilmem sorun ne? Acaba sürekli onlarla alay Eden kendini bilmez, hiçbir kimseyi begenmez, nankör, taraftarimiz olmasin. Ne dersek önümüzdeki sezon 10 komisyon yabancisi olsak 9 u cöp ve ruhsuz olacaktir.

Yorumları okuyorum maçı da izliyorum, şu konuda arkadaşlara katılırım evet daha iyi bek oyuncuları olabilir keşke alsaydık ancak Linnes ve Carole de ucuz genç olarak potansiyel olabilecek oyuncular bu adamlar oynadıkca gelişebilir bizim kabzımallar gibi her sene geriye gitmezler. Ama bizde böyle potansiyelli oyuncu yetiştirecek kafa yok.

Yasine sinir oldum bende maç içinde abi her pozisyonda topu ziyan ediyor sonra gidiyor gol atıyor haydi ronaldo yasin oluyor abi oynamasın ya kendini bilmiyor yeteneğini bilmiyor kafa nerde kim bilir böyle oynamasın hiç. Bu tip saçmalıklar yüzünden takımda futbol oynayan adamlar da oynamaz oldu.

linnesin cikmasi dogru karar
oyuncu kotu oynayabilir ama kosmamasi kabul edilemez
umarim soyunma odasinda dovulmustur

Baya bir revizyon lazım ama bu tursun ile olacaksa ki transfer dönemlerini seven biri olarak söylüyorum Allah korusun kimseyi almayalım. Şimdiden adı geçenler İtalya 2. Ligi Emre Güral falan , eğer bu yönetim kalacaksa bu kadroyla devam .

Sent from my iPhone using Tapatalk

yıllarca aydın yılmaz patlayacak diye bekledik elimizde patladı , buyrun rıza hoca 1 senede anlamış

14.07.2015
Aydın Yılmaz’dan patlama bekliyoruz. Kendisi de söz verdi, çok iyi olacağını söyledi.

16.04.2016
En büyük pişmanlığım Aydın Yılmaz, adam resmen bitmiş!

şimdide futbolcu olmasa bağcılar apaçisi olacak emreyi bekliyoruz , 1 maç iyi 100 maç çöp

Emre belözoglu bizde olsaydı keske abilik ederdi yabancıları hizaya getirirdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt