STSL 15/16 H:30 | Akhisar Belediyespor 3-3 Beşiktaş | M.S | 23 Nisan

Fenerliler çok sevinmesin, yarın puan farkı 6 ya çıkar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne kadar ezik adamlar ya. Baskanindan tut teknik direktörlerine kadar, ondan tut topcularina kadar, topcularindan tut taraftarlarina kadar.

Adamlar kaybetse bile arada 5 puan fark oluyordu, kulübede bir futbolcu agliyor. Gören de son hafta sampiyonluk gitti zanneder.

Ben olsam o gerizekaliyi kadro disi birakirdim bugünden itibaren. Lan ne oldu da agliyorsun ezik herif. Sanki lig bitene kadar her maci kazanacaktiniz, Akhisar lige ciktigindan beri büyükleri zorlayan hatta genelde yenen bir takim.

Daha bu ezikler arenaya gelicekler fener tüm maclarını kazansın sampiyon olur.

T@patalk ☆☆☆☆

Bakın kalecinin önemini, bazen burada Muslera gitsin para kazanalım diyenler var ama bu Adam var ya snejder'den bile kat be kat önemli bir Adam. Allah seni başımızdan eksik etmesin Muslera . Son olarak bu maçta futbolun zevkine vardım, müthiş maçtı.

Son düzenleme:
Neden Taraftar sayisi olarak önde oldugumuzu simdi daha iyi anliyorum...ulan biz hic bejeke yada febe gibi stres yasamiyoruz , ve daha uzun ömürlü oluyoruz.. ya sampiyonuz yada 8. :D :D

yarın eğilir ts gene fenere geçiniz şikecilere haram olsun 4.yıldız gg

Bjk puan olarak hala avantajlı ve topçusu kenarda ağlıyor. Romantiklik ayağına verecekler şampiyonluğu.

Muslera'nin tassaklarini yiyin ulan.

Degerini bilin su adamin.

Bizim semih bile bu alesix denen malın yanında ramos gbi geldi gözüme.Çok aramışlarmı bu salagı acaba.

o değil arenadaki maçta bizim avrupa için tek şansımız bjk dan puan almak ama buda feneri sampiyon yapacak olursa .. nasıl bi duygu ile izlenir o maç bilmiyorum !

Kalecinin mallığından Muslera'ya nasıl pay çıkarıyonuz ya.

Maçın son yarım saatini seyrettim de o nasıl bir kalecidir lan? Tolga kendi takımını avrupa kupalarından ettiği gibi neredeyse şampiyonluktan da ediyordu ki belki de etti bilemeyiz. Son dakikalarını seyrettiğim maçtaki futbola bakarsam beraberlik iyi sonuç sekiztaş için :) O orta sahadan boş kaleye giden top nasıl direkten döndü inanılır gibi değil.

Bizim takım şampiyonluğa oynuyor olacak hedefleri olacak konsantrayonu motivasyonu olacak belli bir defansif kalitesi ciddiyeti olacak ve Muslera böyle hatalar yapacak he??? Ulan şöyle bir sezonda şöyle bir takımda iyi oynamıyor diye Muslera satılsın gitsin mitsin diyen forumdaki fasulyeden Galatasaraylıları ana avrat karışık o kadar güzel andım ki anlatamam. Alayınızın canı cehenneme... Siz Galatasaraylı iseniz ben değilim net.

Şu kargaların defansı var ya bizden bin kat kötü. Adamlar Mario gomez ile bence buradalar hala

Geri
Üst Alt