- 26 Kasım 2012
- 185.852
- 259.148
- 5.998
bu marcelo'yu stoper diye alip takima mi koymuslar. SAD!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların havası kimsede yok. Ben istemiyorum sampiyon olmalarını.Bana da öyle geliyor , zTen bunlar şampiyonluk moduna girdiklerinde şaşırdım, fener ya da biz olsak neyse de beşiktaş yani abi, ne bekliyorsun
Bunların havası kimsede yok. Ben istemiyorum sampiyon olmalarını.
Ne kadar özenti, apaci varsa bunlarda.
Fener alsın isterse 4. Yıldızı biz onlarla rekabet edelim. Bu kendini begenmis basit camia yerinde saysın. Rekabet yok zaten bizim bjk ile yada ben yok sayıyorum. Bursadan trabzondan farkı yok.
T@patalk ☆☆☆☆
Belki abartiyorsun , komplo teorisi diyeceksiniz ama adim kadar eminim, bejeke nin defans oyuncusu Alexis Delgado yu aziz yemlemis...yaptirdigi penalti ve 3. goldeki hatasi inanilmazdi...
Asla büyük klüp olamayacaklar zaten, şampiyonluk belki yıllar sonra eşit bile olacak ama camia olarak fener ya da biz gibi olamayacaklar
İşte tam da bu yüzden ligi sekiztaş alsın istiyoruz zaten. Bunu anlamak idrak etmek bu kadar mı zor?? Yani son dönemde forumda yazılan çizilenlere bakıyorum da inanamıyorum aklım almıyor. Yok sekiztaş romantizmini çekemezmiş de yok bilmem neymiş de yav başlarım sekiztaşa da romantizmine de... Ateş olsalar cürümü kadar yer yakarlar. Sekiztaş kim allasen? Şampiyon olsa büyük takım mı olmuş olacak? Sekiztaş'ın eskiden biraz olsun büyük takım kimliği vardı lakin Serdar Bilgili'yi küfür kıyamet kovup Tüpçüyü başkan yaptıkları gün o kimliği ebediyete kadar kaybettiler. Bu saatten sonra bunlardan bir cacık olmaz. Stadları olmuş olmamış hiçbir anlam ifade etmiyor. Sen rakibin olarak her gün sana küfür eden beddua eden büyük şikecileri görüyorsun ama yine de gitsin onlar şampiyon olsun istiyorsun? Bunun mantığını izah edebilecek bir kişi dahi yoktur şu forumda.Bunların havası kimsede yok. Ben istemiyorum sampiyon olmalarını.
Ne kadar özenti, apaci varsa bunlarda.
Fener alsın isterse 4. Yıldızı biz onlarla rekabet edelim. Bu kendini begenmis basit camia yerinde saysın. Rekabet yok zaten bizim bjk ile yada ben yok sayıyorum. Bursadan trabzondan farkı yok.
T@patalk ☆☆☆☆
Nasıl bi eziklik varsa bunlarda nefret kusuyolar bize beter olmamızı istiyolar baslıklar acıyolar. Hani fener bile bu kadar degil.Asla büyük klüp olamayacaklar zaten, şampiyonluk belki yıllar sonra eşit bile olacak ama camia olarak fener ya da biz gibi olamayacaklar
Muslera'nin tassaklarini yiyin ulan.
Degerini bilin su adamin.