STSL 15/16 H:30 | Akhisar Belediyespor 3-3 Beşiktaş | M.S | 23 Nisan

bu marcelo'yu stoper diye alip takima mi koymuslar. SAD!

Bjk aşırı stress yapmış durumda fb olabilir şampi

umrumda değil hangisinin şampiyonluğu ha fikret orman gibi biri olmasaydı bjk olsun derdim ama umrumda değil fener mi olmus bjk mi olmus

Bana da öyle geliyor , zTen bunlar şampiyonluk moduna girdiklerinde şaşırdım, fener ya da biz olsak neyse de beşiktaş yani abi, ne bekliyorsun
Bunların havası kimsede yok. Ben istemiyorum sampiyon olmalarını.
Ne kadar özenti, apaci varsa bunlarda.

Fener alsın isterse 4. Yıldızı biz onlarla rekabet edelim. Bu kendini begenmis basit camia yerinde saysın. Rekabet yok zaten bizim bjk ile yada ben yok sayıyorum. Bursadan trabzondan farkı yok.

T@patalk ☆☆☆☆

Fener alsın isterse 4. Yıldızı biz onlarla rekabet edelim. Bu kendini begenmis basit camia yerinde saysın. Rekabet yok zaten bizim bjk ile yada ben yok sayıyorum. Bursadan trabzondan farkı yok.

T@patalk ☆☆☆☆

Asla büyük klüp olamayacaklar zaten, şampiyonluk belki yıllar sonra eşit bile olacak ama camia olarak fener ya da biz gibi olamayacaklar

Yahu Bjk OYLE BIR TAKIMSIN Kİ ! BJK ILE GS SAMPIYONLUGA OYNASA FENERLILER BJK OLSUN DER BJK ILE FB OYNASA BIZ DERIZ FB OLACAGINA BJK OLSUN ! ISTE O KADAR EZIK VE ONEMSIZ BI TAKIMSINIZ ! BUNU DA KANITLADINIZ .. REZILLER

Belki abartiyorsun , komplo teorisi diyeceksiniz ama adim kadar eminim, bejeke nin defans oyuncusu Alexis Delgado yu aziz yemlemis...yaptirdigi penalti ve 3. goldeki hatasi inanilmazdi...

Seneler evvel bjk 2-1 onde , ferrari denen hiyar gitti luganoya dirsek atti, kirmizi kart penalti ve mac 2-4 bitti

o zaman da acikcasi suphelenmistim , ferrariyi gonderdiler , 7 milyon mu ne de tazminat aldi adam

Beşiktaş bu loserlik ve romantizmle yine iyi dayanıyor bence..

Asla büyük klüp olamayacaklar zaten, şampiyonluk belki yıllar sonra eşit bile olacak ama camia olarak fener ya da biz gibi olamayacaklar

Şampiyonluk olarak Galatasaray,Fener'e de Beşiktaş'a da basacak farkı,sanılıyor mu Fenerbahçe har vurup harman savurmaya devam edecek?Aziz bir gitsin,Fenerbahçe o maddi darboğazdan çıkamayacak.

yarın heycanlı olacak : )

T@patalk ☆☆☆☆
İşte tam da bu yüzden ligi sekiztaş alsın istiyoruz zaten. Bunu anlamak idrak etmek bu kadar mı zor?? Yani son dönemde forumda yazılan çizilenlere bakıyorum da inanamıyorum aklım almıyor. Yok sekiztaş romantizmini çekemezmiş de yok bilmem neymiş de yav başlarım sekiztaşa da romantizmine de... Ateş olsalar cürümü kadar yer yakarlar. Sekiztaş kim allasen? Şampiyon olsa büyük takım mı olmuş olacak? Sekiztaş'ın eskiden biraz olsun büyük takım kimliği vardı lakin Serdar Bilgili'yi küfür kıyamet kovup Tüpçüyü başkan yaptıkları gün o kimliği ebediyete kadar kaybettiler. Bu saatten sonra bunlardan bir cacık olmaz. Stadları olmuş olmamış hiçbir anlam ifade etmiyor. Sen rakibin olarak her gün sana küfür eden beddua eden büyük şikecileri görüyorsun ama yine de gitsin onlar şampiyon olsun istiyorsun? Bunun mantığını izah edebilecek bir kişi dahi yoktur şu forumda.

trabzon bize yatiyor denen fenerlilere gecen sene ts den 0 puan alabildigimizi hatirlatirim , fakat aramizdaki ts senelerdir fb ye yatar, yenemez diyenlere de , gecen sezon fenerin ts ye gol bile atamadigini , iki ts- fener macinin da 0-0 bittigini hatirlatirim ...

once bilgi , sonra yorum

Nasıl bi eziklik varsa bunlarda nefret kusuyolar bize beter olmamızı istiyolar baslıklar acıyolar. Hani fener bile bu kadar degil.

Birinin sampiyonluk sayısı 20
Digerinin 11

Sonrada gaalarasarayy biziimm sampiyonnlugumuzu caldııı yok rekabet falan

Gecicekler bunları
Bjk= loser + kompleks + eziklik + serefsiz ikincilikler demek

T@patalk ☆☆☆☆

beşiktaş şampiyon olacak,hakediyo çünkü.biraz heycan iyidir : ) alışırlar

Olcay Şahan: "Kalan maçlarımızdan en zorlusu buydu. Hedefimize kilitlendik, buna ulaşacağız."

ama bunlara yatalim diyenler var

''Muslera Satılsın'' diyen çakma Galatasaraylılar, beşiktaş kalecisi Tolga'yı iyi izlesinler !!!

Muslera'nın kıymetini bilin !

O değilde şaka maka, Arenada yenersek fener şampiyon oluyor dimi :D

Geri
Üst Alt