Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azindan baskasinin seyiyle gerdege girmiyorlar onlari ben tebrik ediyorum cizgileri belli sevdalari belli gercek gonul vermis insanlar onlar hepsi piril piril renktaslarim kardeslerim.

Galatasaray'ın neden bu ülkenin en büyük takımı olduğunun kanıtıdır son hafta performansları.
O mantıkla düşünürsek o zaman akhisarın şeyi ile gerdeği giriyorsunuz![]()
Herhalde Bayern ile yarisa girsek onlarin bile sansi olmaz
(Saka bir yana)
Ben halukarda kim koyarsa koysun ama BJk ve fenere koysun diyorum. Ama siz bjk koysun yeter diyorsunuz fark burda akhisar berabere kalsin kalmain yenilsin yensin umrumda olamaz![]()
kesin yenmesi lazim diye buralarda bayrak sallamiyorum kartalim gol diye tezahurat edenlere diyeceksin birader.
Ben öyle yapmıyorum şahsen yapanlarda işi şakaya vuruyor. Benim tek amacım fenerin rezil olması. Bjk bizim direk rakibimiz değil.
Bu salaklar ciddi ciddi puan kaybedecekler sanırım. Ulan bunlardaki kadro ile biz 10 puan fark atmıştık
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kaç puan fark atardık bilmem de şu maç biz olsaydık Bjk'nin yerinde hayatta gol yemezdik.Defansımız ne kadar kötü olursa olsun.