STSL 15/16 H:30 | Akhisar Belediyespor 3-3 Beşiktaş | M.S | 23 Nisan

En azindan baskasinin seyiyle gerdege girmiyorlar onlari ben tebrik ediyorum cizgileri belli sevdalari belli gercek gonul vermis insanlar onlar hepsi piril piril renktaslarim kardeslerim.

O mantıkla düşünürsek o zaman akhisarın şeyi ile gerdeği giriyorsunuz

Alexis sıçtı resmen bjknin ağzına

Sent from my iPhone using Tapatalk

O mantıkla düşünürsek o zaman akhisarın şeyi ile gerdeği giriyorsunuz

Ben halukarda kim koyarsa koysun ama BJk ve fenere koysun diyorum. Ama siz bjk koysun yeter diyorsunuz fark burda akhisar berabere kalsin kalmain yenilsin yensin umrumda olamaz :D :D kesin yenmesi lazim diye buralarda bayrak sallamiyorum kartalim gol diye tezahurat edenlere diyeceksin birader.

Ben halukarda kim koyarsa koysun ama BJk ve fenere koysun diyorum. Ama siz bjk koysun yeter diyorsunuz fark burda akhisar berabere kalsin kalmain yenilsin yensin umrumda olamaz :D :D kesin yenmesi lazim diye buralarda bayrak sallamiyorum kartalim gol diye tezahurat edenlere diyeceksin birader.

Ben öyle yapmıyorum şahsen yapanlarda işi şakaya vuruyor. Benim tek amacım fenerin rezil olması. Bjk bizim direk rakibimiz değil.

şenol güneş yine berabere kalmayalım diye mağlup olacak :D

rodallega reis tek forvet nasil oynanir resmen ders veriyor sahada.

Uzay takımı bejeke hala 3 ü atamadı çok ilginç

Bu salaklar ciddi ciddi puan kaybedecekler sanırım. Ulan bunlardaki kadro ile biz 10 puan fark atmıştık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şenol Güneş: 4 hafta kala şampiyonluk vermeyi sizden öğrenecek değiliz.

bu aykutu da amma seviyor cihat hoca geçen maç sahaya girdi yaptığı hata yüzünden

yine bir hediye verir bjkye

Geri
Üst Alt