Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
Beyler macin ilk yarisini kacirdim, nasil oynadik ?
hantal. gt yerden kaldıramayan Gs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var olmaz mı ? 1) Sabri-Semih-BaltaYasin Umut Olcan üçlüsü ligin en kötüsü bence. Daha kötüsü var mıdır?
Golu yiyene kadar fena degildik hatta macin ustun tarafi bizdik diyebiliriz. Golden sonra klasik Galatasaray.Beyler macin ilk yarisini kacirdim, nasil oynadik ?
Sana bir tek soru;Bu oyuncular sene başında böyle mi oynuyorlardı.Bu takım çeyrek finalist benfica yı yendi.Belki finale çıkacak madrid ile istanbulda başabaş mücadele etti.Nankörsünüz nankör.Haza hocam bu taraftra en güzel cevabı veriyor....Ama akıllanan yok
Hücumu kastettim.Var olmaz mı ? 1) Sabri-Semih-Balta
2)Sabri-Semih-Olcan
3)Yasin-Olcan-Selçuk
4)Yasin-Sabri-Olcan
5)Yasin-Donk-Selçuk
6)Olcan-Donk-Selçuk
7)Umut-Sabri-Yasin
....... DİYE UZARRRR GİDERR YALNIZ TUM KOTU SENARYOLAR DA BİZİM TAKIMDAN ÇIKIYOR...
E baksana sezonun 2. haftasinda yenilmisiz Osmanli'ya. Sezon basi performansimizi iki macla iliskilendirmissin, demek ki dikkate almisim.peki baş tarafi niye dikkate almiyorsun .dedim ki sene başinda bu takim böylemiydi.cevap yok......aldim alacağimi
Astanadan hangisi 3 puan aldı deplasmanda.Hadi bakalııımBu sorunun muhatabı neden ben olayım, bu takım Hamza Hamzaoğlu varken Astana'dan 3 puan alamadı. Hamza Hamzaoğlu eze eze mi şampiyon yaptı? İki üç kişinin bireysel gayreti şampiyon yaptı. Koşmaya mecali olmayan, göbekli, trip atan, kaptanlık pazubandını reddeden topçulardan ne verimi alabilir bir takım? O profesyonelliğe sahipler mi? O profesyonelliğe sahip olsalar bir sezonda 4 hoca değiştiriyor olmazdık. Verim alamayan hocaları kovmak yerine istediği gibi at koşturanları kovmanın zamanı geldi de geçiyor.