STSL 15/16 H:31 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | MS | 29 Nisan

Yasin Umut Olcan üçlüsü ligin en kötüsü bence. Daha kötüsü var mıdır?
Var olmaz mı ? 1) Sabri-Semih-Balta
2)Sabri-Semih-Olcan
3)Yasin-Olcan-Selçuk
4)Yasin-Sabri-Olcan
5)Yasin-Donk-Selçuk
6)Olcan-Donk-Selçuk
7)Umut-Sabri-Yasin
....... DİYE UZARRRR GİDERR YALNIZ TUM KOTU SENARYOLAR DA BİZİM TAKIMDAN ÇIKIYOR...

Bruma geri döndü diyelim bizim takıma 4 tane transfer gerikiyor ilk 11 için.

1 stoper lider olandan
1 kanat
1 santrfor
Ve 1 tane melo

kıçı kırık topsa ve hamza nın g.tünü kaldırım iyice yerli şerefsizler

Sana bir tek soru;Bu oyuncular sene başında böyle mi oynuyorlardı.Bu takım çeyrek finalist benfica yı yendi.Belki finale çıkacak madrid ile istanbulda başabaş mücadele etti.Nankörsünüz nankör.Haza hocam bu taraftra en güzel cevabı veriyor....Ama akıllanan yok

Bu sorunun muhatabı neden ben olayım, bu takım Hamza Hamzaoğlu varken Astana'dan 3 puan alamadı. Hamza Hamzaoğlu eze eze mi şampiyon yaptı? İki üç kişinin bireysel gayreti şampiyon yaptı. Koşmaya mecali olmayan, göbekli, trip atan, kaptanlık pazubandını reddeden topçulardan ne verimi alabilir bir takım? O profesyonelliğe sahipler mi? O profesyonelliğe sahip olsalar bir sezonda 4 hoca değiştiriyor olmazdık. Verim alamayan hocaları kovmak yerine istediği gibi at koşturanları kovmanın zamanı geldi de geçiyor.

Var olmaz mı ? 1) Sabri-Semih-Balta
2)Sabri-Semih-Olcan
3)Yasin-Olcan-Selçuk
4)Yasin-Sabri-Olcan
5)Yasin-Donk-Selçuk
6)Olcan-Donk-Selçuk
7)Umut-Sabri-Yasin
....... DİYE UZARRRR GİDERR YALNIZ TUM KOTU SENARYOLAR DA BİZİM TAKIMDAN ÇIKIYOR...
Hücumu kastettim.

Burak Yılmaz gidince herşey yoluna girdi çok şükür :red:

Jem Karacan, ilk yarıda 4 top çaldı, 6 ikili mücadele kazandı

Olcan ve Yasin olmasa keisnlikle ilk yarı farklı olurdu. Ama bu iki karakterinde ve beyninde sıkıntı olan iki adam yüzünden mağlup kapattık devreyi.

Bursaspor gibi bir takımda bizde rahat oynayabilecek 4-5 oyuncu varsa sıkıntı büyük demektir.

Galatasaray'da Emre Çolak, ilk yarıda 7 hatalı pas verip 3 top kaybı yaparak toplam 10 hücumda topun rakibe geçmesine neden oldu.

Hamza hocanın hırsı bile gücüne gitmiş milletin ....Biz kovduk adamı hemde başarılıyken ... tabi ki hırslı olacak

Sabri bu art niyetine rağmen kulüpde kalırsa , analizcisinden tutun sosyal medya uzmanına kadar hepsi çöptür

peki baş tarafi niye dikkate almiyorsun .dedim ki sene başinda bu takim böylemiydi.cevap yok......aldim alacağimi
E baksana sezonun 2. haftasinda yenilmisiz Osmanli'ya. Sezon basi performansimizi iki macla iliskilendirmissin, demek ki dikkate almisim.

Bi de madem cok merak ediyorsun soyleyeyim. Sezon basi simdiki kadar kotu degildik belki ama hala kotuyduk. Hamza kalsa su ankinden cok farkli bi durumumuz da olmazdi, her hedefin uzaginda kalip ayni dususu yasiyor olurduk.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Bu sorunun muhatabı neden ben olayım, bu takım Hamza Hamzaoğlu varken Astana'dan 3 puan alamadı. Hamza Hamzaoğlu eze eze mi şampiyon yaptı? İki üç kişinin bireysel gayreti şampiyon yaptı. Koşmaya mecali olmayan, göbekli, trip atan, kaptanlık pazubandını reddeden topçulardan ne verimi alabilir bir takım? O profesyonelliğe sahipler mi? O profesyonelliğe sahip olsalar bir sezonda 4 hoca değiştiriyor olmazdık. Verim alamayan hocaları kovmak yerine istediği gibi at koşturanları kovmanın zamanı geldi de geçiyor.
Astanadan hangisi 3 puan aldı deplasmanda.Hadi bakalııım

Geri
Üst Alt