- 12 Temmuz 2009
- 60.971
- 24.272
- 3.138
bj kulubumuzLig kardes camia bj kulübümüzün, kupa da bizim <3 fb itine ve aziz'e kupa yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bj kulubumuzLig kardes camia bj kulübümüzün, kupa da bizim <3 fb itine ve aziz'e kupa yok
Şahsi bakacak olursan bu kulübün sefasını da çekeriz cefasını da,2002-2006 arası,2008-2011 arası çektik yine çekeriz problem yok,arma/forma baki kalsın yeter ki.Maddi durumumuz yeterli değilse,fedakarlık yapmayı gerektiriyorsa yapılacak abi kaçış yok.3 yıl şampiyon olamayız 4. yıl oluruz,bizim kulübün algoritması bu çözdüm ben.![]()
bj kulubumuz![]()
Yav bak yine konuyu saptırıyorsun cefa çekmeyiz mi dedik
Ben olacakları söylüyorum, GS 1 sene bile şampiyon olamazsa başarısız demektir, homurdanmalar başlar.
Öyle "3 sene şampiyon olan BJK'ymiş, boşver nasılsa toplamda bizim gerimizdeler" falan demez yani kimse.
Umarım anlatabilmişimdir.
Ne Fener şampiyon olursa biz çatırdarız ya da onlar lige ambargo koyar ne de BJK şampiyon olursa Fener çatırdar.
Bu sene ne olursa olsun seneye şampiyon kesin ya biz ya Fener.
Ülke dinamiklerine aykırı, bir takımın lige ambargo koyması. Çünkü böyle bir durumda daha az para kazanılır.Ne Fener şampiyon olursa biz çatırdarız ya da onlar lige ambargo koyar ne de BJK şampiyon olursa Fener çatırdar.
Bu sene ne olursa olsun seneye şampiyon kesin ya biz ya Fener.
Ülke dinamiklerine aykırı, bir takımın lige ambargo koyması. Çünkü böyle bir durumda daha az para kazanılır.
Bir takımın arka arkaya şampiyon olabileceği sene maksimum 3 olur o da kaç senedir olmadı yani. Biz 4 sene üstüste şampiyon olduktan sonra 5.senede nelerin olduğunu hatırlıyoruz hepimiz. 5 sene üstüst şampiyon olmayalım diye ellerinden ne geldiyse yaptılar.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Modern dünya dediğin yerde şike diye birşey de suç kabul ediliyor.
Bjk blowjob hizmetiynen her daim Galatasarayımızı mutlu etmistir.