STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

şaka gibi resmen bu maçla şampiyon belirlenecek bizim sıgır sürüsüde ona buna yenilir gider kargaları yenerler

şu şikecilerin karıştıgını görmek için ister istemez kargalar şampiyon olsun diyorum

Valla Rize maçı daha önemli. 3-1'in rahat rahat yeteceğini pek düşünmüyorum. Bu kadar kolay gol yiyebilen bi takım olarak Rize maçının başında 1 gol yediğimiz anda psikolojik olarak çok stresli maç olur.

Herhangi bi kozu, o da varsa ki şu an pek koz moz görünmüyor, Beşiktaş maçında oynayabilsin diye Rize maçında oynatmamak çok saçma bi hareket olur. Tamamen medyanın gazına gelip "elalem ne der"cilik olur. Sneijder oynayabiliyorsa Rize maçında oynamalı.

şaka gibi resmen bu maçla şampiyon belirlenecek bizim sıgır sürüsüde ona buna yenilir gider kargaları yenerler

şu şikecilerin karıştıgını görmek için ister istemez kargalar şampiyon olsun diyorum

Bu düşünce yanlış kardeşim şampiyon bizimle belirlenecek olayıda doğru değil top yuvarlak son maçta bile işler değişir,biz yeneriz inşALLAH .

Ben GALATASARAY taraftarının seviyesinin bu kadar düşebileceğini hiç düşünmemiştim.Uefa gitmek için,sırf armamız için bile bir derbi maçı kazanılmalıdır yatmak gibi bir durum olamaz !!!

2 yıl avrupaya gitmeme diye bişey söz konusu iken bu kadar düşülmesi vallahi çok ilginç fbjk onlar zaten birisi iyi birisi kötü diye bişeyde yok onlar dost kendi içlerinde bizim işimize bakıp kesinlikle kazanmamız gereken maç aması falan yok.

Bir noktaya açıklık getirelim; tabiki çatır çatır oynayacağız Beşiktaş'a karşı ama takım çatır çatır oynayamıyor işte sorun orada :D Bu sebeple Beşiktaşa yenilmemiz gayet olası. Yenileceğimizi tahmin etmek ile temenni etmek arasında fark var.

Yenilmemizi temenni edenleri ifşa edip rencide etmeliyiz, sayın eski haber editöründen beter etmeliyiz her birini.

2 yıl avrupaya gitmeme diye bişey söz konusu iken bu kadar düşülmesi vallahi çok ilginç fbjk onlar zaten birisi iyi birisi kötü diye bişeyde yok onlar dost kendi içlerinde bizim işimize bakıp kesinlikle kazanmamız gereken maç aması falan yok.

Bunu bilipte yatalım diyen taraftarın taraftarlığından şüphe ediyorum ben zaten...

Son düzenleme:
Lig kardes camia bj kulübümüzün, kupa da bizim <3 fb itine ve aziz'e kupa yok

Modern dunyada cikarlar, para ve mukayeseli avantajlar konusur . fenerin basarisi bana daha zarar verecekse ben rakibi kimse onu tutarim , diger yandan benim basarima sebep olacaksa da gerekirse feneri tutarim baska takima karsi

buna karsin farkli dusuncelere de saygiliyim elbet

Fb sampiyon olursa degil 2 yil, 3-5 yil cl'yi zor goruruz. Romantikler farkinda degil fb kadro kalitesi olarak cok uzerimizde ve olasi bir sampiyonluk + cl ile iyice farki acip ligi domine ederler uzun sure. Bizim 2012-2015 arasi yaptigimiz gibi

Benim anlamadigim bizim mac niye bu kadar gündeme geldi abi.

Gecen sene 33.haftada biz sampiyonluga giderken Besiktas ile oynadik, o zaman da Besiktasin hic bir iddiasi yoktu bizim bu sene gibi. Bana ne hangi kus takim sampiyon olursa olsun canlari cehenneme, bizimkiler ciksin adam gibi oynasin yeter ki. Zaten bizi bu halimizle yenemeyen veya puan alamayan takim sampiyonlugu hak etmiyordur.

Modern dunyada cikarlar, para ve mukayeseli avantajlar konusur . fenerin basarisi bana daha zarar verecekse ben rakibi kimse onu tutarim , diger yandan benim basarima sebep olacaksa da gerekirse feneri tutarim baska takima karsi

buna karsin farkli dusuncelere de saygiliyim elbet

Modern dünya dediğin yerde şike diye birşey de suç kabul ediliyor.

Fb sampiyon olursa degil 2 yil, 3-5 yil cl'yi zor goruruz. Romantikler farkinda degil fb kadro kalitesi olarak cok uzerimizde ve olasi bir sampiyonluk + cl ile iyice farki acip ligi domine ederler uzun sure. Bizim 2012-2015 arasi yaptigimiz gibi

O açıdan bakarsak BJK'nin de domine etme şansı var.

Statları açıldı borçları azaldı falan filan. Defans hariç kadroları da daha iyi bence.

Geri
Üst Alt