Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.649
- 10.258
- 2.168
beşiktaşımıza sonsuz başarılar dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beşiktaşımıza sonsuz başarılar dilerim

Verdiler,şike yaptılar ama.
avrupasında degilim artık. en azından 2 sezon icin.
sadece 2 sezon tek kulvarda oynamanın avantajını kullanalım.
ucuk transferlere ihtiyacımız olmadıgını sende ii biliyon abi, yeni nesil bilmez, yıldız olmadan bu takım ayağa kalkamaz diye düsünebilir ama öyle degil.
2002 ruhuna geri dönmemizi arzuluyorum. mücadele seviyesi yüksek ve en ucta kaliteli santraforlara sahip bir Galatasaray.
tabi takımı motive edecek bir hoca ile atletik yapıyı fit yapacak bir kondisyoner lazım.
.........................muslera...........
..wiel(linnes)....skertel(koray)....agger(cacares)......carole(telles).......
..sinan(emre mor)....m.topal(selcuk)....sneijder(emre)......bruma(eren).....
..........................rodelga(eren)....mbokani(emre)......
Fikret'in açıklamalarını hatırladım yine.
Umarım kazanırız.
Ulan bu fner ne kaşar takım ha beşiktasta öyle , böyle bir özgüven patlaması mötleri tavan yapmış herneyse onları diktir et ulan fnerli totoşlar
Ulan gerizekalılar trabzonu avni akerde 4-2 yenerek sizi şampyon yapmadık mı! bursasporla sampiyonluk yarısındaydınız yok Galatasaray bursaspora yenilir fner sampiyon olmasın dediğinizde biz bursayla berabere kalıp lider olmadınızmı siz kaşarsınız bizden daha iyibilirsiniz bu olayları hani bir laf var kişi kendinden bilir işi diye işta size yakısan üstünüze cuk diye oturan bir laf.
Öylede üstü örtüldü bir güzel onun.Çok pirüpak bir camia dır fener öyle şeylere bulaşmaz.
Mahmut Uslu'nun açıklamalarını hatırlayınca ne yapacaksın ya?![]()
İlla birini tercih etmek zorunda değiliz.
BJK şampiyon olsun diyordum artık demiyorum yenip geçelim kim olursa olsun.
Sinirlenme reis aman bir şey olacak yine.

Seni bu görüşe iten faktör nedir peki?
Düşünmek
Galatasaray yaşasın biz ölelim sarper![]()
Yok düşünmeden fikir değiştirdin,Allah Allah.
Onu biliyoruz ne düşündün de değiştirdin?