STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

beşiktaş berabere kalsa bile şampiyon olur. Biz yenersek fener olur. En azından berabere kalalım bari, kendi evimizde bunların gol sevinçlerini, beşiktaşlıların muhabbetlerini duymak istemiyorum

Fikret'in açıklamalarını hatırladım yine.

Umarım kazanırız.

Bu ikiside öyle mal takımlar ki bazen diyorum fener olmasın oradan Fikret Orman kıl kuyruğu açıklama yapıyor, Bjk olmasın diyorum bu sefer aziz ile mahmut uslu aklıma geliyor, iki ucu pis değnek.. O yüzden Hamza senin allah cezanı versin diyerek konudan uzaklaşıyorum her seferinde

Ulan bu fner ne kaşar takım ha beşiktasta öyle , böyle bir özgüven patlaması mötleri tavan yapmış herneyse onları diktir et ulan fnerli totoşlar
Ulan gerizekalılar trabzonu avni akerde 4-2 yenerek sizi şampyon yapmadık mı! bursasporla sampiyonluk yarısındaydınız yok Galatasaray bursaspora yenilir fner sampiyon olmasın dediğinizde biz bursayla berabere kalıp lider olmadınızmı siz kaşarsınız bizden daha iyibilirsiniz bu olayları hani bir laf var kişi kendinden bilir işi diye işta size yakısan üstünüze cuk diye oturan bir laf.

Son düzenleme:
avrupasında degilim artık. en azından 2 sezon icin.

sadece 2 sezon tek kulvarda oynamanın avantajını kullanalım.

ucuk transferlere ihtiyacımız olmadıgını sende ii biliyon abi, yeni nesil bilmez, yıldız olmadan bu takım ayağa kalkamaz diye düsünebilir ama öyle degil.

2002 ruhuna geri dönmemizi arzuluyorum. mücadele seviyesi yüksek ve en ucta kaliteli santraforlara sahip bir Galatasaray.

tabi takımı motive edecek bir hoca ile atletik yapıyı fit yapacak bir kondisyoner lazım.

.........................muslera...........

..wiel(linnes)....skertel(koray)....agger(cacares)......carole(telles).......

..sinan(emre mor)....m.topal(selcuk)....sneijder(emre)......bruma(eren).....

..........................rodelga(eren)....mbokani(emre)......

Ceza olarak diyorsan Türkiye Kupası bizim,cezamızı çekeceğiz rahat ol. :)

Uçuk olmayan transferi de geç,bu camia kenetlenirse bu kadro bile şampiyon olur.Nisan ayında Galatasaray'ın halen şampiyonluk iddiası varsa şampiyon bellidir,ya şampiyon oluyoruz ya da erkenden havlu atıyoruz bu bizim algoritmamız oldu artık.Rakiplerden daha kötü kadrolarla,ilk kez bu formayı giyen gençlerle,yeri geldi çoğu kiralık oyuncularla şampiyon olmadık mı,birini sen dedin 2002,diğerleri de 2006 ve 2008.

Aynen o şampiyonlukları görerek yetiştik zaten. :) Yeni nesildeki yabancı hayranlığı benim de canımı sıkıyor ne yazık ki,zamanla değişir diye umut ediyorum.

Bu yerli hegemonyasında bence yabancı hoca macerasına kapılmaya gerek yok,Ersun Yanal en uygun isim bence.Hem dediğin gibi oyuncuları da kondisyon açısından fit hale getirir.

Yazdığın kadro iyi hoş da bu yönetim bu kadroyu kurabilir mi,hiç o imajı vermiyor bu yönetim bana.Bu yönetim giderse şampiyonluk şansımız %70 artar en az.

Ulan bu fner ne kaşar takım ha beşiktasta öyle , böyle bir özgüven patlaması mötleri tavan yapmış herneyse onları diktir et ulan fnerli totoşlar
Ulan gerizekalılar trabzonu avni akerde 4-2 yenerek sizi şampyon yapmadık mı! bursasporla sampiyonluk yarısındaydınız yok Galatasaray bursaspora yenilir fner sampiyon olmasın dediğinizde biz bursayla berabere kalıp lider olmadınızmı siz kaşarsınız bizden daha iyibilirsiniz bu olayları hani bir laf var kişi kendinden bilir işi diye işta size yakısan üstünüze cuk diye oturan bir laf.

Sinirlenme reis aman bir şey olacak yine.

Mahmut Uslu'nun açıklamalarını hatırlayınca ne yapacaksın ya? :D

İlla birini tercih etmek zorunda değiliz.

BJK şampiyon olsun diyordum artık demiyorum yenip geçelim kim olursa olsun.

Hem FB şampiyonluğu kaçırırsa bizimkiler yine 1-2 ufak takviyeyle geçirebilir transfer dönemini esas gündem olmayacağı için.

Bizdeki büyük yapılanmalar çoğunlukla FB şampiyonluğu sonrası gelmiştir, keza FB'dekiler de bizim şampiyonluklardan sonra.

3. bir takım şampiyon olunca fazla sallamıyoruz gibi.

Son düzenleme:

Yok düşünmeden fikir değiştirdin,Allah Allah. :D

Onu biliyoruz ne düşündün de değiştirdin?

Tamam yukarda editlemişsin okudum hemen kızma. :D Ama bu bahsettiğin yapılanma Dursun Özbek ile olmaz,başka yönetim olsa katılabilirdim de.

Son düzenleme:
Yok düşünmeden fikir değiştirdin,Allah Allah. :D

Onu biliyoruz ne düşündün de değiştirdin?

Kuantum fiziğini düşünecek halimiz yok herhalde renktaş

Futbola ve rekabet etiğine dair bir takım mülahazalar neticesinde bu kanıya vardım

Fb bu sene şampiyon olursa yatırımlarının karşılığını alacak ve güçlenmeye devam edecekler.Bjk'nin Şampiyonlar ligi ön elemesinde eleneceğini düşünürsek ordan gelecek geliri de tamamen kasasına indirecekler.Geleceği düşünerek maça çıkmalıyız asıl hedefimiz tamamiyle kupa finali olmalı yapmayın etmeyin.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt