STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Forumdaki FB'li dostlarımız gaz verme çalışmalarına başlamış gördüğüm kadarıyla.

benim icin hersey bu hafta ve haftaya osmanlinin oynacak maclarina bagli. Eger ikisinide kaybederseler 2 puan önümüzdeler ( ozaman kaybedebiliriz rahatlikla bjkye) eger birisinden puan alirsa bizim beraberlik kalma lüksümüz olur . Eger birini kazanip birini kaybederlerse kusura bakmasin kimse kazanalim.
Nedeni ise bjk-osmanli maci da var. Yani bizim isimize gelenini bakmamiz gerek

benim icin hersey bu hafta ve haftaya osmanlinin oynacak maclarina bagli. Eger ikisinide kaybederseler 2 puan önümüzdeler ( ozaman kaybedebiliriz rahatlikla bjkye) eger birisinden puan alirsa bizim beraberlik kalma lüksümüz olur . Eger birini kazanip birini kaybederlerse kusura bakmasin kimse kazanalim.

Doğru ben de onu diyorum

Gaz vermelerine gerek yok yani

Peki forumda Galatasarayı Bjk sempatilerine alet edip, maç öncesi yumuşatmaya çalışanları ne yapacağız?

Bize ne la 2 kuşun arasındaki rekabetten.

Eğer osmanlı paşaya yenilirse paşada bizi geçicek o yüzden beraberlik hiç işimize yaramaz kalan 3 maçıda ne olursa olsun kazanmalıyız yada direkt ligi boşverip kupaya odaklanmalıyız.

Aslan'a sormuşlar kanarya mı şampiyon olsun yoksa kartal mı diye

Aslan durur mu hemen cevabı yapıştırmış: Beni ilgilendirmez puan veya puanlar alır geçerim

çabamızın adı GS olmalı

Solda Yasin Yerine Emre,

Geride Selçuk Bilal olursa iyi olur.

Beşiktaş'a da Fener'e de gömüp sezonu o şekilde kapatmak en güzeli olur.

BİLGİ | Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Beşiktaş'a karşı oynadığı hiç bir maçı kaybetmedi.

Değişmeyecektir ! .

Bu maci kazanmanin cuzi bir 5 incilik sansi ve 1,3 milyon TL disinda sagindan bakiyorum solundan bakiyorum ve kisa orta uzun vadede bize hic bir kazancini goremiyorum

Ama muhtemel kavgalarin ,cezalarin, yani ortaya hirs mucadele koyunca olmasi muhtemel seylerin ,sakatliklarin ,kupa finali oncesi ,transfer donemi oncesi hep muhtemel zararlarini goruyorum

Zaten oldum olasi amacsiz takimlarin hedefi olanlari zorlamasini anlayamamisimdir

Bu maci kazanmanin cuzi bir 5 incilik sansi ve 1,3 milyon TL disinda sagindan bakiyorum solundan bakiyorum ve kisa orta uzun vadede bize hic bir kazancini goremiyorum

Ama muhtemel kavgalarin ,cezalarin, yani ortaya hirs mucadele koyunca olmasi muhtemel seylerin ,sakatliklarin ,kupa finali oncesi ,transfer donemi oncesi hep muhtemel zararlarini goruyorum

Zaten oldum olasi amacsiz takimlarin hedefi olanlari zorlamasini anlayamamisimdir

Rakibe yatmamış olmanın gururu

Bundan büyük kazanç mı olur

Çıkıp elimizden geleni yapalım ama berabere bitsin, mukadderat diyip önümüzdeki maçlara bakalım...

{taptap}

Sanki çok güçlüyüzde yenicez Beşiktaşı. Normal olan bizi yenmeleri zaten.

valla benim umrumda değil kimin şampiyon olacağı. biz olamadıktan sonra hepsinin canı cehenneme. bjk ye en az fener kadar uyuz oluyoruz. vurup geçelim her ikisinede. ama takım bu sene kötü. iki maçtada yenilebiliriz

İddaa oranları - #GSvBJK
Galatasaray: 3.30 Beraberlik: 3.20 Beşiktaş: 1.70

BİLGİ - İddaa tarihi boyunca, Galatasaray'a evinde 3.00'dan fazla oran sadece Real Madrid, Dortmund ve Chelsea maçlarında verilmişti.

Osmanlı bugün Paşa'yı Cumartesi Bursa'yı yenemezse bu kargalar bizi yenemez.Hatta kazanabiliriz.Takım 3 maçtır iyi top oynuyor.

bejekeye yatalım demek taraftarına,klübüne,tarihine İHANETTİR.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt