Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumdaki FB'li dostlarımız gaz verme çalışmalarına başlamış gördüğüm kadarıyla.
benim icin hersey bu hafta ve haftaya osmanlinin oynacak maclarina bagli. Eger ikisinide kaybederseler 2 puan önümüzdeler ( ozaman kaybedebiliriz rahatlikla bjkye) eger birisinden puan alirsa bizim beraberlik kalma lüksümüz olur . Eger birini kazanip birini kaybederlerse kusura bakmasin kimse kazanalim.
Nedeni ise bjk-osmanli maci da var. Yani bizim isimize gelenini bakmamiz gerek
benim icin hersey bu hafta ve haftaya osmanlinin oynacak maclarina bagli. Eger ikisinide kaybederseler 2 puan önümüzdeler ( ozaman kaybedebiliriz rahatlikla bjkye) eger birisinden puan alirsa bizim beraberlik kalma lüksümüz olur . Eger birini kazanip birini kaybederlerse kusura bakmasin kimse kazanalim.
Nedeni ise bjk-osmanli maci da var. Yani bizim isimize gelenini bakmamiz gerek
musap ceza vermekten usandırdın bizi musap
Bu maci kazanmanin cuzi bir 5 incilik sansi ve 1,3 milyon TL disinda sagindan bakiyorum solundan bakiyorum ve kisa orta uzun vadede bize hic bir kazancini goremiyorum
Ama muhtemel kavgalarin ,cezalarin, yani ortaya hirs mucadele koyunca olmasi muhtemel seylerin ,sakatliklarin ,kupa finali oncesi ,transfer donemi oncesi hep muhtemel zararlarini goruyorum
Zaten oldum olasi amacsiz takimlarin hedefi olanlari zorlamasini anlayamamisimdir
Sinan bilgin nedir biliyomusun? Hani çiğdem çitlersin herşey güzel giderken bi anda azına bi tane ne idüğü belirsiz acı tad gelir o tad senin bütün zevkinin içine eder, işte sinan bilgin o tatdır canım kardeşim heyri...
:005: