STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Rezil diyorsunuzda, Rize maçından beri iyiyiz, Kalede Tolga Zengin olursa, Podolski istemese bile gol atar.Yerden vur gol zaten.

Rize maçındaki 15 dakikalık zaman diliminde oynadığımız futbol bu sezon oynadığımız en iyi futboldu net bir şekilde. Hatta bu sezon ilk defa topa dan dun vurmadan akıllı ataklarla gol attığımıza şahit oldum. Eğer o futbolu bjk maçında 90 dakikaya yayarsak bjk yi çok rahat yenebileceğimizi düşünüyorum ben.

Son düzenleme:
Bazilari bizi sikeciler ile bir tutuyor herhalde.

Besiktasa karsi catir catir oynamayan futbolcunun da Allah belasini versin, banane ne lan baskasi sampiyon olacak diye mac mi satacagiz bir de. Kendinize gelin be iyice kafayi yediniz. Gidin Fenerbahceli olun o zaman, baslarim dördüncü yildiziniza da Besiktasiniza da.

Daha iyi soylenemezdi kardesim. Iste gercek Galatasaray'li profili budur

Tamam ama sen 7 aydir deplasman kazanamiyorsun , bjk yi yenmekle bitmiyor, ustune akhisarla berabere kaldin ,ee ne oldu bjk yi bosuna yendin ,bir de feneri sampiyon yaptin .. ayrica basaksehir kac senedir fb den puan almiyor mu , ya bu kez de alirsa ?

yani ileriki maclari bilmeden bjk yi yenmenin ise yarayip yaramadigini bilemeyecegiz

bu biraz da kisi bazinda bir dusunce , ben oportunist yaklasima sahip , maddesel materyalist bakan biriyim , dusunurum , bu maci kazanmam mi kaybetmem mi bana daha cok yarar saglar

planimi projemi buna gore yaparim ,bugun tonla milli takim ileriki satranc hamlelerini dusunerek bilerek mac veriyor basketbolda .. neden , yine kendileri icin

hayatin her alaninda var bu ,hele sporda girla var .. hep de oldu .. senin icin fenerin sampiyon olmasi kotuyse bjk olsun diyeceksin , seneye bjk nin olmasi kotu olur konya macinda ayni seyleri soylerim

isime gelirse bjk ile yaristayken fb-bjk macinda fb li olurum , cunku isime yariyordur fb nin kazanmasi

hep cikarci bakarim ben hayata ve olaylara

Benim hesaplarima gore su kalitesiz kadroyla ve oynanan futbola bakildiginda finalde fenerden kupayi alma ihtimalimiz %20 . O Mac yuzde 50-50 diyenle sabaha kadar tartisirim. 3 hafta once biraz sansli olsalardi volkani yatirmadan yere fark yiyorduk.

onumuzdeki 4 Maci kazanirsak bence 5. Olma ihtimalimiz yuzde 50

Rize maçındaki 15 dakikalık zaman diliminde oynadığımız futbol bu sezon oynadığımız en iyi futboldu net bir şekilde. Hatta bu sezon ilk defa topa dan dun vurmadan akıllı ataklarla gol attığımıza şahit oldum. Eğer o futbolu bjk maçında 90 dakikaya yayarsak bjk yi çok rahat yenebileceğimizi düşünüyorum ben.

Aynen, Beşiktaş'a karşı aslında uzun toplarla etkili olabiliriz.Paslaşma işine girersek, bjk bizden üstün olur.İsmail'in üstüne oynarsak tamam bu iş.

Bakın beyler, Galatasaray formasının olduğu yerde imkansız yoktur.

Yıldızlarla dolu fb! bize 2 maçta 1 gol atabildi.Ofsayt olmayan golü atsak, kazanıyorduk içeride.

Beşiktaşlılara en iyi biziz diyorlar, ama bu maça kadar gözlerine uyku girmiyor ? neden?

Çünkü rakip Galatasaray.

Biz inanırsak, bu sene ilk 5'e de gireriz, Fb'nin elinden kupayıda alırız.

Iki camiada bizden nefret ediyo. Ellerinden sampiyonluklar aldık, ikiside Galatasaray ezikligi yasiyo.

Bazılarıda igrenc yorumlar yazıyo, yenilelim tarzı konusuyo. Kardesim sanane kim sampiyon oluyosa olsun, ikiside bize küfürler ediyo durmadan kin kusuyo. TT arenada bu iki takımı kac senedir eziyoruz, iyi olacagımız sezonlar olacak bu stad rakipler icin ayakların titredigi yer. O yüzden böyle sacma sapan Galatasaray taraftarına yakısmayacak seyler söylemeyelim.

Sen bjk ye yenilirsin arenada fb gider sezon sonu sampiyon olur. Benim gözümde bjk ne ise fb de odur. Neler yazıyolar bizimle ilgili yok bitik yok istese yenemez yok en kolay macımız. Hic mi acımıyo bi yerleriniz, ya oyuncular bu sözleri duyunca hic mi hırs yapmıyosunuz.

Galatasarayın en kötü sezonda size neler yapacagını göreceksiniz macta, hem sizi yenicez hemde it oglu itleri kupada tokatlıycaz iki kusu birden üzmüs olucaz.

Son sözüm siz ancak Galatasarayın olmadıgı bir ligde sampiyon olursunuz, dua edin biz bu kadar kötüyüz ikinizide üst üste koyup haftalar önce umutlarınızı bitirmistik sizin.

T@patalk ☆☆☆☆

Yanlız bu fener o kadar salak bir takımki, bizim için çok çok zor olsada ez kaza kargaları yensek, gider liderlik maçında başakşehire takılabilir fb de.:D.İki takımda komedi gibi.Bu sene kargalar şampiyon olursa en büyük loser fb dir demekki.Bir hamsi kafalara şampiyonluk vermediler.Yakında oda gerçekleşebilir.

Burda ne dersek diyelim,oyuncuları böyle bir maça motive etmek zor.Oynayacağımız taraftar baskısıyla maksimum 45 dk.

Yanlız bu fener o kadar salak bir takımki, bizim için çok çok zor olsada ez kaza kargaları yensek, gider liderlik maçında başakşehire takılabilir fb de.:D.İki takımda komedi gibi.Bu sene kargalar şampiyon olursa en büyük loser fb dir demekki.Bir hamsi kafalara şampiyonluk vermediler.Yakında oda gerçekleşebilir.

Verdiler,şike yaptılar ama.

Burda ne dersek diyelim,oyuncuları böyle bir maça motive etmek zor.Oynayacağımız taraftar baskısıyla maksimum 45 dk.

öyle tabi. bjk hücum hattı normal şartlarda bizim savunma üzerinden zaten 7-8 net posizyona girer, fb gibi atamazlar ise berabere biter.

zaten sneijder oynamaz ise bjk'nin tek kale oynayacagı bir maç olur.

öyle tabi. bjk hücum hattı normal şartlarda bizim savunma üzerinden zaten 7-8 net posizyona girer, fb gibi atamazlar ise berabere biter.

zaten sneijder oynamaz ise bjk'nin tek kale oynayacagı bir maç olur.

Tam kadro çıkarız,yatmayız da ama nefesimiz yetmez.Bir hedef yok çünkü bu maç sonunda.Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor,onlar daha istekli olacaktır mutlaka.

Tam kadro çıkarız,yatmayız da ama nefesimiz yetmez.Bir hedef yok çünkü bu maç sonunda.Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor,onlar daha istekli olacaktır mutlaka.

abi osmanlı bugün yenerse zaten 3'lüğü garantiliyor gibi. dolayısıyla bizimkiler antreman havasında cıkar maca.

osmanlı yenilirse son umut die asılırız ama bu seferde nefes yetmez gibi,

abi osmanlı bugün yenerse zaten 3'lüğü garantiliyor gibi. dolayısıyla bizimkiler antreman havasında cıkar maca.

osmanlı yenilirse son umut die asılırız ama bu seferde nefes yetmez gibi,

Ne olursa olsun,Galatasaray gibi bir takımda 5. olmaya oynamak hiçkimseyi motive etmez.Osmanlı yenilse de bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum şahsen.

Ne olursa olsun,Galatasaray gibi bir takımda 5. olmaya oynamak hiçkimseyi motive etmez.Osmanlı yenilse de bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum şahsen.

avrupasında degilim artık. en azından 2 sezon icin.

sadece 2 sezon tek kulvarda oynamanın avantajını kullanalım.

ucuk transferlere ihtiyacımız olmadıgını sende ii biliyon abi, yeni nesil bilmez, yıldız olmadan bu takım ayağa kalkamaz diye düsünebilir ama öyle degil.

2002 ruhuna geri dönmemizi arzuluyorum. mücadele seviyesi yüksek ve en ucta kaliteli santraforlara sahip bir Galatasaray.

tabi takımı motive edecek bir hoca ile atletik yapıyı fit yapacak bir kondisyoner lazım.

.........................muslera...........

..wiel(linnes)....skertel(koray)....agger(cacares)......carole(telles).......

..sinan(emre mor)....m.topal(selcuk)....sneijder(emre)......bruma(eren).....

..........................rodelga(eren)....mbokani(emre)......

avrupasında degilim artık. en azından 2 sezon icin.

sadece 2 sezon tek kulvarda oynamanın avantajını kullanalım.

ucuk transferlere ihtiyacımız olmadıgını sende ii biliyon abi, yeni nesil bilmez, yıldız olmadan bu takım ayağa kalkamaz diye düsünebilir ama öyle degil.

2002 ruhuna geri dönmemizi arzuluyorum. mücadele seviyesi yüksek ve en ucta kaliteli santraforlara sahip bir Galatasaray.

tabi takımı motive edecek bir hoca ile atletik yapıyı fit yapacak bir kondisyoner lazım.

.........................muslera...........

..wiel(linnes)....skertel(koray)....agger(cacares)......carole(telles).......

..sinan(emre mor)....m.topal(selcuk)....sneijder(emre)......bruma(eren).....

..........................rodelga(eren)....mbokani(emre)......
Hazır Avrupa'ya gidemiyorken yapılacak en doğru iş doğru dürüst bi sistem oturtup, bir sonraki sezon Avrupa da dahil olmak üzere başarılı işlere imza atma gayretinde bulunmak olacaktır. Yazdığın kadroda (ilk 11 üzerinden konuşuyorum) 4 oyuncu hariç hepsi 30 yaşın üzerinde, VdWiel de 28. Orta sahayı nisbeten statik adamlara emanet etmişsin, defansif yük agresifliği bulunmayan Topal'da.

En önemlisi bu takımla sistem oturtsan eline bişey geçmeyecek olması. Bu sezon 5. olduk/kupayı aldık diyelim. Bir sonraki sezon da senin dediğin kadro kuruldu. Avrupa'ya gittiğimizde yazdığın oyuncular 32 yaş üzerinde olacak, Wiel 30, 3 tane de genç. "O zamana yeni transfer yapılır" diyecek olursan, iyi bi bahane değil çünkü takımın çekirdeği yaşlılardan oluşuyor ve oturttuğun sisteme DAN diye 5-6 tane oyuncu dahil edemezsin. Oyuncular birbirleriyle önemli bi süre oynamalılar. Arada 1-3 ilk 11, 3-5 rotasyon oyuncusu takviyesiyle.

Yapılacak şey belli. Bütçe müsade ettiği kadar 20-26 yaşında oyuncular ilk hedef olacak, gerekirse bikaç tane de yaşlı. Ve tabi takımın başında uzun süreli bi sistem oturtabilecek uzun vadeli bi hocayla. Ne günü kurtarmak adına uğraşan, ne de motivasyon, pres gibi ömrünün bitmesini bekleyeceğimiz şekilde takım çıkaran hocalarla uğraşmanın manası yok, uzun vadeli plan yapma vakti geldi de geçiyor. Planlama yapmazsak her 3-5 senede bir bu duruma geliriz.

Hazır Avrupa'ya gidemiyorken yapılacak en doğru iş doğru dürüst bi sistem oturtup, bir sonraki sezon Avrupa da dahil olmak üzere başarılı işlere imza atma gayretinde bulunmak olacaktır. Yazdığın kadroda (ilk 11 üzerinden konuşuyorum) 4 oyuncu hariç hepsi 30 yaşın üzerinde, VdWiel de 28. Orta sahayı nisbeten statik adamlara emanet etmişsin, defansif yük agresifliği bulunmayan Topal'da.

En önemlisi bu takımla sistem oturtsan eline bişey geçmeyecek olması. Bu sezon 5. olduk/kupayı aldık diyelim. Bir sonraki sezon da senin dediğin kadro kuruldu. Avrupa'ya gittiğimizde yazdığın oyuncular 32 yaş üzerinde olacak, Wiel 30, 3 tane de genç. "O zamana yeni transfer yapılır" diyecek olursan, iyi bi bahane değil çünkü takımın çekirdeği yaşlılardan oluşuyor ve oturttuğun sisteme DAN diye 5-6 tane oyuncu dahil edemezsin. Oyuncular birbirleriyle önemli bi süre oynamalılar. Arada 1-3 ilk 11, 3-5 rotasyon oyuncusu takviyesiyle.

Yapılacak şey belli. Bütçe müsade ettiği kadar 20-26 yaşında oyuncular ilk hedef olacak, gerekirse bikaç tane de yaşlı. Ve tabi takımın başında uzun süreli bi sistem oturtabilecek uzun vadeli bi hocayla. Ne günü kurtarmak adına uğraşan, ne de motivasyon, pres gibi ömrünün bitmesini bekleyeceğimiz şekilde takım çıkaran hocalarla uğraşmanın manası yok, uzun vadeli plan yapma vakti geldi de geçiyor. Planlama yapmazsak her 3-5 senede bir bu duruma geliriz.

carole-linnes-sinan-bruma-koray-telles-emre / alınırsa emre mor ve eren albayrak.. bunlar genc topcular zaten.

full genç kadro ile seneye şampiyonluk falan göremessin, bize evvela şampiyonluk lazım.

mevcut gencler pişdiğinde bir sonraki sezon üzerine 5-6 genç daha koyarsın,

carole-linnes-sinan-bruma-koray-telles-emre / alınırsa emre mor ve eren albayrak.. bunlar genc topcular zaten.

full genç kadro ile seneye şampiyonluk falan göremessin, bize evvela şampiyonluk lazım.

mevcut gencler pişdiğinde bir sonraki sezon üzerine 5-6 genç daha koyarsın,
Orjinal mesajımda yazdığım gibi, oyuncuların birbirleriyle uzun süreli oynamaları daha faydalı. Full genç kadro falan da demedim kafandan uydurmamanı rica edeceğim.

Neyse.

Orjinal mesajımda yazdığım gibi, oyuncuların birbirleriyle uzun süreli oynamaları daha faydalı. Full genç kadro falan da demedim kafandan uydurmamanı rica edeceğim.

Neyse.

ee ne diye kurdugum kadroyu elestiriyon? yarı genc, yarı orta yaslı.

sen mevcut imkanlarda daha iyisini kur o zaman abi.

Geri
Üst Alt