Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.592
- 13.531
- 2.538
Yatmaya hazır mıyız? Kardeş camia bj kulübümüz adım adım şampiyon oluyor, bizim de çorbada tuzumuz olsun. <3 it oglu it fb ve aziz'e kupa vermeyelim bu sezon.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maç TT arenada hacı ...
Galatasaray her maçı kazanmak için sahaya çıkar, çıkmalıdır. bu basketboldada böyle olmuştur voleyboldada böyle olmuştur, pazar günüde böyle olacaktır.Gursu burada mustafa ,sinan ,gursu ya da x uye mac satamaz zaten ,biz oynamiyoruz .. adam diyor ki , sen mersine 5 , osmanliya 6 , rizeye 5 , antalyaya 5 puan dagitmisken ekstra oynayip bjk yi sampiyonluktan edersen ,bu da bjk den daha fazla rakibin olan fb disinda bir takima yaramayacaksa tercihim bu diyor
bu donemde bjk ile macimiz olmasi sanssizlik fakat mac satmayi oyuncular ,yoneticiler vs yapabilir , seyirci diledigini dile getirebilir
bende fb ile bjk nin yarışında beşiktaşın şampiyon olmasını tercih ederim ama maçı verelim diyemem.Beşiktaşlı fln olmadım olaya at gözlüğü ile bakıyorsun.
Bjknin şampiyon olmasını tercih ediyorum.Çunku bjkyi rakip görmüyorum.
bende fb ile bjk nin yarışında beşiktaşın şampiyon olmasını tercih ederim ama maçı verelim diyemem.
biz beşiktaşı yenelim, fenerbahçe şampiyon olamasın hepsi bu.
bende fb ile bjk nin yarışında beşiktaşın şampiyon olmasını tercih ederim ama maçı verelim diyemem.
biz beşiktaşı yenelim, fenerbahçe şampiyon olamasın hepsi bu.
Futbol Verileri @FutbolVerileri
Mete Kalkavan kariyeri boyunca BJK'ın 3, GS'ın 2 derbisini yönetti. BJK tüm derbileri kazanırken, GS iki maçta da galip gelemedi.
Bjk'nin yönettiği 3. derbi hangisi,istatistiklerde 2 diye görünüyor?
Yanlis yazmislar herhalde, zaten bundan sonraki ikinci tweet de Trabzon ve bize karsi oynadiklari macin skorunu koymuslar.