STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Yatmaya hazır mıyız? Kardeş camia bj kulübümüz adım adım şampiyon oluyor, bizim de çorbada tuzumuz olsun. <3 it oglu it fb ve aziz'e kupa vermeyelim bu sezon.

Bize hergün Galatasaray lakin bu yıl şampiyon BJK. O şerefsizlere 4. yıldızı taktırmayalım yeter. FB şampiyonluk için TS ile çekişirken gittik Trabzonda Trabzonu yendik. Tam tersini TS de GS ye yaptı iki sezonda FB şampiyon oldu. Lakin FB vakti zamanında biz şampiyon olmayalım diye basket maçını bile yarım bırakmıştı. Bugün yine olsa yine aynısnı yaparlar. O yüzden umarım BJK kazanır.

Gursu burada mustafa ,sinan ,gursu ya da x uye mac satamaz zaten ,biz oynamiyoruz .. adam diyor ki , sen mersine 5 , osmanliya 6 , rizeye 5 , antalyaya 5 puan dagitmisken ekstra oynayip bjk yi sampiyonluktan edersen ,bu da bjk den daha fazla rakibin olan fb disinda bir takima yaramayacaksa tercihim bu diyor

bu donemde bjk ile macimiz olmasi sanssizlik fakat mac satmayi oyuncular ,yoneticiler vs yapabilir , seyirci diledigini dile getirebilir
Galatasaray her maçı kazanmak için sahaya çıkar, çıkmalıdır. bu basketboldada böyle olmuştur voleyboldada böyle olmuştur, pazar günüde böyle olacaktır.

bak geçen günlerde vakıfbanka karşı 2 set alarak fb nin şampiyonluk şansını sürdürdük, eğer 3-0 kaybetsek fb şampiyonluk şansını kaybedecekti. biz spor kulübüyüz çıkar işimizi yaparız.

Beşiktaşlı fln olmadım olaya at gözlüğü ile bakıyorsun.
Bjknin şampiyon olmasını tercih ediyorum.Çunku bjkyi rakip görmüyorum.
bende fb ile bjk nin yarışında beşiktaşın şampiyon olmasını tercih ederim ama maçı verelim diyemem.

biz beşiktaşı yenelim, fenerbahçe şampiyon olamasın hepsi bu.

Dedigim gibi bu konu insanin bireysel bakis acisi ile ilgili , hep soyledim herkesin fikri kendine . Ama unutulmamasi gereken en net sey sudur ki , evet yatmak sikedir fakat yatacak olanlar seyirciler degildir , biz oturur izleriz , gorevlerini yapacak olanlar sahadakiler , bu yuzden seyircilerin birbirini elestirmesi cok manasiz , isteyen istedigini dusunur , icraati yapacak olanlar oyuncular

bende fb ile bjk nin yarışında beşiktaşın şampiyon olmasını tercih ederim ama maçı verelim diyemem.

İnşallah yeneriz ama bu sene kaybetme ihtimalimizde yüksek görünüyor o yüzden ne biz yatarız ne de beşiktaşın öyle bir beklentisi olur.Yenilsek bile en azından beşiktaşın işine yarasın fener daha fena karışsın.

Bagzilaranin gece yatarkene dusundukleri

13162227_581988698645384_1518606642_n.jpg

Maçı verelim demedim bende çıksınlar oynasınlar topçular.
Ben kendi içimden bir beraberlik iyi olur diyorum.

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Mete Kalkavan yönetecek

yine BJKli ye vermisler maci

Bu Mete bizim Fener macini da yönetmisti.

Ulan niye Cücü'yü vermiyorsunuz ?

Alex denen hiyar agasi yine yan hakem mi olacak?

inonudeki son derbide feneri 3-2 yendikleri macta kesin bu gorevliydi , gittiydim o maca , genclerbirligi maglubiyetimize yakin haftalardi (drogbanin penalti kacirdigi) , onemli bir avantaji kaybedip fenere verme noktasindayken son dakikada kontra bir golle 3-2 kazanip sampiyonlugumuza ciddi katkida bulunmuslardi

2006 da da sergenin 2 golu ile kadikoyden 2-2 ile donup 83-81 puanla sampiyonlugumuzda yine bjk nin payi vardi .

fener de bjk ikincilik yarisindayken 1-1 kalarak kasimpasaya 0-4 yenildigimiz macta bjk nin onunu kesmisti

bizim disimizdaki maclarin lehimizde sonuclanmasi cok olur bize kritik haftalarda , bu hafta da bizim sayemizde birinin isine gelecek skor cikacak ama bakalim kimin

beraberlik kime yarar kestiremiyorum ,bjk bir ciddi derbi deplasmanini savusturmus olur fakat elinden beraberlik kredisi de ucup gitmis olur

Geri
Üst Alt