- 13 Ekim 2014
- 109.871
- 59.195
- 4.708
İçimde bir 4-1 galibiyet geçiyor lehimize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osmanlı-Bursa maçının skorundan sonra Bjk'ye koymamız ZARURİ hale gelmiştir.
Cidden böyle mi düşünüyorsun ? Ben nedense yenebileceğimize pek ihtimal vermiyorum. Maçın sonunda kupa olsaydı iyiydi.![]()
Osmanlı yenilseydi de 5. Şansı aynıydı arkadaşlar bilginiz yok sanırım. Osmanlı 2 maçta da yendi bizi ikili averajda öndeler. Biz bjkyi bu hafta yenelim, haftaya osmanlı bjk deplasmanında puan kaybeder. 5. Şansımız gayet de var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bu hafta 1 puan bile alirsak ( ya da kazanirsak ) hem osmanli hem basaksehiri gecme sansimiz olabilir , 4 uncu olabilir ve muhtemel bir kupayi alamama durumunda bir ust turdan baslayabiliriz (cas tan olumlu haber gelirse)
Maçlar iyi ayarlanmışYarın yenmeye mecburuz ama çok çok zor.Yensek bile fayda getirmeyecek gibi.Osmanlı isterse Akhisarı yener.Fakat diğer ihtimal Osmanlı 6.lığı garantilediği için son hafta Akhisara kasmayabilir.
Bu yorumlar dışında,Beşiktaş ne yapıp edip Fener-Başakşehir maçını aynı gün ve saate almalıydı.
Osmanlı yenilseydi de 5. Şansı aynıydı arkadaşlar bilginiz yok sanırım. Osmanlı 2 maçta da yendi bizi ikili averajda öndeler. Biz bjkyi bu hafta yenelim, haftaya osmanlı bjk deplasmanında puan kaybeder. 5. Şansımız gayet de var.
Yok kesin dalga geçiyorlar başka açıklaması olamaz.
Yensek de fayda getirmeyecekmişD
Şampiyonluk hesabı yapacağımız yerde 5.lik hesabı zaten başlı başına sinir bozucuyken bir de böyle hesaplarla uğraştırmayın yahu.
Yarın kazanırsak nefes alacağız, avrupa cezasını 1 seneyle atlatma yolunda dev bir adım atacağız.
3'te 3 yap cezayı kısa yoldan bitir. Hedef bu olmalı artık bu saatten sonra.