STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Şu şampiyon olamazlarsa mali kriz yaşarlar da nasıl büyük bir efsane arkadaş. Yahu biz maddi oalrak 15 senedir kötüyüz. Şampiyon olamadığımız senelerde oldu battık mı? Fener şike operasyonunda bir sürü maddi zarara uğradı, şampiyon olamadı, zaten yıllardır CL geliri filan da yok birşeey oldu mu? Yahu BJK bile batmadı, Trabzon batmadı siz inanıyor musunuz bir sene şampiyon olamadılar dye kriz yaşayacaklar?

Türkiye'de bu takımlara kriz yaşatmaz sistem emin olun. Gerekirse süper final olur başka birşey olur ve üsttekileri alta çekerler dengelerler. Biz olsak da başkası olsa da yaparlar. Boşuna böyle bir hayal kurmayın.

Bi ton alıntılayan olucak şimdi hatta bazı hıyar ağaları bejeke kuş iması yapacak ama benim fikrim bu avrupaya gitmeyelim de demedim yani hala bazı arkadaşlar ordan vurmaya çalışıyor tezimi yazdım yukarda okuyun feys alın ezbere cevap atmayın herkese aynı şeyi yazmak istemiyorum

Bi ton alıntılayan olucak şimdi hatta bazı hıyar ağaları bejeke kuş iması yapacak ama benim fikrim bu avrupaya gitmeyelim de demedim yani hala bazı arkadaşlar ordan vurmaya çalışıyor tezimi yazdım yukarda okuyun feys alın ezbere cevap atmayın herkese aynı şeyi yazmak istemiyorum

+1903

:077:

Mali kriz degil ama su sekilde bir kriz olabilir. Fener hatirlarsaniz bir ara transferi kesip tek Diegoyu almisti ,normalde boyle devam etmeleri bekleniyordu ama yabanci limitsiz olunca adeta son atimlik barutla bir ton adam alip yatirim yaptilar

Bunun bosa cikmasi inanilmaz etki yapar , batma cikma degil ama etkisi sert olur diyebiliriz

Ch34QpZWkAQle0p.jpg

Şampiyon olamazlarsa aziz gider azizin gidişi sanılanın aksine fenerin zararına olur uzun süreli yönetimler sonrası hep bocalama ve çöküş evreleri yaşanmıştır tarih bunun en büyük ispatıdır...

3'te 3 yapıp ligde de istediğimiz dereceyi alacağız. Sonra da kupada Fener'e çakıp kupayı alacağız. Biri olunca diğeri olmaz diye birşey yok. Ya da siz Galatasaray'ı yanlış tanımışsınız.

Puki iyi bir cimbomludur. Sadece kafası karışık. Kendini yanlışlayan önermelerinden bu anlaşılıyor :)

Genel algının dışında yazılardan rahatsız olmaktan vazgeçin ezbere iş yapmayın benden tavsiyedir..

Sinan bilgin sandımın aksine iyi biri gibi hafif adem çakar havası var kendisinde..xd

Cinsiyetçi yaklaşımlardan uzak duralım lütfen

Çabamızın adı ortak değil mi renktolar

Sinan BJK'li midir bilmem ama rakibe maç satalım diyen bir üyeye sahip Kongre'den Dursun'un başkan çıkmasına veya o Kongre'den çıkan yönetimlerin Galatasaray'ı soyup soğana çevirmesine saşmamalı.

Geri
Üst Alt