STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

emre aşık eski takımına güzel kıyak geçmişti

ilk golü atan topal 2.de de refakat etmiş idi

Klübümüz adına kara bir gece 2009 baharında

3 detay var eski maclardan

3-2 lik galibiyetimizde de cenk gonen son golde agir sacmalik yapmis ,almasamiydik bu kaleciyi acaba , ust uste garip goller yemis

Melonun inonudeki super final golde ilk sarilan gozleri mosmor sekilde riera

Inonude ayni macta muthis gol atan Aydin baskani nasil harcamisiz

Gucune Guc Katmaya Geldik - Beşiktaş Marşı - YouTube
ilhanmansz.jpg
:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom:

bugun gunlerden bjk gs kardesligi :) fb'den aziz-dursun gorusmesi vasitasi ilen tesvik primini aldik, simdi yapmamiz gereken bjk'ye yatmak. aziz cildirsin iyice.

Fb yerine Bjk'nin şampiyon olmasını isteyen biri olarak yenilmemizi istemiyorum. Çünkü berabere bile kalsak Bjk ile Fb arasındaki puan farkı yine 1 maça çıkacak. Kalan 2 haftada Bjk şampiyonluğu verirse zaten haketmemiş demektir. Bir de TT Arena'da Bjk maçlarında 5 maçlık galibiyet serimiz var. Onun da bozulmasını istemem. Ben berabere kalalım diyorum. Yenersek de üzülmem, Bjk de Akhisar maçında mallık yapmasaydı da bu ince hesaplara düşmeseydi derim.

umrumda bile değil kimin şampiyon olduğu.

ama umrumda olan bir şey var, biz kimseye maç verip başkalarını şampiyon etmeyiz. bugünde çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz.

galatasaray her zaman kazanmak için oynar. aksini düşünen kendine galatasaraylıyım demesin.

Fb yerine Bjk'nin şampiyon olmasını isteyen biri olarak yenilmemizi istemiyorum. Çünkü berabere bile kalsak Bjk ile Fb arasındaki puan farkı yine 1 maça çıkacak. Kalan 2 haftada Bjk şampiyonluğu verirse zaten haketmemiş demektir. Bir de TT Arena'da Bjk maçlarında 5 maçlık galibiyet serimiz var. Onun da bozulmasını istemem. Ben berabere kalalım diyorum. Yenersek de üzülmem, Bjk de Akhisar maçında mallık yapmasaydı da bu ince hesaplara düşmeseydi derim.

Bence yenilelim, eşeği sağlam kazığa bağlayalım, bjk gider konya ile berabere kalır fbyi şampiyon yapar. Malesef, bir abi rolünde bjk ile ilgilenmemiz gerekiyor.

ooooooooooooo ooooo laylay laly lalala lay Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı !
Anlayamaz kimse bu aşkı...
Bekçisiyiz kopsa kıyamet,
Siyah beyaz bize emanet.

ooooooooo laylayay lallalala lay lalay

Son düzenleme:
Bence yenilelim, eşeği sağlam kazığa bağlayalım, bjk gider konya ile berabere kalır fbyi şampiyon yapar. Malesef, bir abi rolünde bjk ile ilgilenmemiz gerekiyor.

Oldu bide iki maçlığına Muslera'yı verelim puan kaybı yapmasınlar diye ? Son iki maçı alamıyorsan zaten şampiyon olmayı haketmiyorsun demektir. Bu maçta yenilsek bile Bjk son 2 maçı da kaybedebilir. Bunlar öyle bir takım ki son haftaya lider girdikleri sezonu 3. bitirmiş takım yani. Olan bize olur.

ooo yine kuslar gelmis

Riekerink, son taktik idmanda bu 11'i denedi. Sinan, 2. yarı başı veya 60'dan sonra oyuna girecek. (Sabah)

Ch6fCnNUYAE7jNb.jpg

---

Ch7AIuWWkAABmPP.jpg

Lig TV

---

Ch7EDUmXAAAV4u4.jpg

NTV Spor

----

Geri
Üst Alt