STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Oldu bide iki maçlığına Muslera'yı verelim puan kaybı yapmasınlar diye ? Son iki maçı alamıyorsan zaten şampiyon olmayı haketmiyorsun demektir. Bu maçta yenilsek bile Bjk son 2 maçı da kaybedebilir. Bunlar öyle bir takım ki son haftaya lider girdikleri sezonu 3. bitirmiş takım yani. Olan bize olur.

Keşke mümkün olsa idi.

Koray niye sağ bek arkadaş? Adam ağır mı ağır hücuma çıkamaz. Koy işte stopere Denayer'le. Beke de Semih'i.

Sezon boyunca yan gelip yat,fenere adam gibi oynama,bjk ya gelince 5.lik önemli koymamiz lazim yok yaaaa

İNşallah yenemeyiz...Ya 1 puan ya hiç....SAnki akhisarı deplasmanda yeneceğimizin garantisi var sanki osmanlının puan kaybedeceğinin garantisi var.Adam gibi feneri yenip kupayı alalım..Ödeyelim avrupa borcunu..Eğer bu maçı alırsak bilin ki fenere kupayı verdik demektir.AYrıca son iki maç için ecel teri dökecez demektir

Kotu ornek emsal olmaz ama eski maclari gosterdi az once, besiktasin iddiasi yokken bile son haftalarda hep bize kok sokturmus ,ki biz fenerle yaristayken cogunlukla

5e3a08ed-a818-4c97-8986-1314e883e5fe_zpsnjfz5utw.jpg

Bu maç 1-1 biter. Ben tabi şampiyonu falan umursamadan herhalükarda bunlara çakmak istiyorum da hayırlısı.

En kötü snaryo bugün bejekeyi yenmektir.. ÇÜnkü fener şampiyon olur ve o gazla kupada bizi dağıtır iki kupayla bükülen maddi manevi belini doğruştur biz de 5. olamayız osmanlının

arkasında kalırız.. o yüzden yenilelim adam giibi kupaya asılırız..feneri transfere 35 milyon harcadığı bu sezon kupasız bırakırız..Seneyed cl ye gdemezler çünkü seribaşı değiller elemelerde

kalırlar..
Ama biz yenersek seneye fenerin cl garanti giriş parası vs kupada da son kazığı atıp alırlar bizden.. 5. bile olamayız

Beyler fener sampiyon olmasin bjk olsun diyodum
ama vazgectim
koyalim su kargalara aci aci bi kendilerine gelsinler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sezon boyunca yan gelip yat,fenere adam gibi oynama,bjk ya gelince 5.lik önemli koymamiz lazim yok yaaaa

Mal beşiktaşınız bütün sezon Fener mal gibi oynarken farkı açamasın, saçma sapan takımlara puan kaybetssin, kargalar şampiyon olacak diye Galatasaray'ın adı lekelensin yok yaaa

Başka kapıya demek demek lazım. Koyup geçeceğiz. Kupada da Fener'e koyup geçeceğiz!

Muslera
Linnes Denayer Hakan Carole
Yasin Selçuk Birlo Emre
Sneijder
Poldi​

Böyle olmalı kadro

Son yarım saatte de skora göre Sinan oyuna girer

feneri şampiyon yapacağız ona üzülüyorum beşiktaşın bizi yenme ihtimali yok

gol attığımızda sevinmeyecekler var la :(

Maçtan sonra burada "Arena'da Sinan'ın Gecesi" şeklinde başlık görmek istiyorum.

Geri
Üst Alt