STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Ne kadar yatmaya meyilli taraftarımız varmış.

Pardon "taraftarımız".

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

urun_624-771.jpg

Yatmak isteyenler yanlış takımı tutuyorsunuz siz gidin şikecileri tutun onlar her türlü yatmayı çok iyi bilir.

Aslinda maci kazanmamizi isteyenlerin arka planina bakmak lazim ,iki uc olasilik var , bu iki uc olasilik icin farkli kisilerin farkli dusunceleri oldugunu dusunuyorum

Bir kisim ,diyor ki, besiktas da hatta ts de en az fener kadar pislik camialar ve biri uzulecek digeri sevinecek diye mac vermek diye bir sey soz konusu olamaz ,bu grup ornegin konya lider olsa ve biz konyayi yendigimizde feneri misal sampiyon ,bjk yi ikinci yapip konyayi 3 unculukte gormek istemezler , yani kisaca "sadece fenere degil ,baslica rakiplerimize tumden karsi olanlar ,bjk ye de ayni giciklikla bakanlar)

Bir kisim ise , daha farkli , onlar diyor ki , ornegin cok sempatimizin oldugu bir camia da bizi yenip sampiyon olacak olsa ,biz onu yeneriz, gerekirse sampiyonu fener , ikinciyi bjk de yapmak pahasina da olsa biz kendi macimiza bakariz ..

Bir kucuk azinlik da "kazanalim cunku fener esas rakibimiz, onun sampiyonlugu bizim camiamizi da harekete gecmeye zorluyor" derler

Yatmak demeyelim de 3 puan hediyesi diyelim

Insanlarin kacirdigi detay su , biz olayin uzerinde etkisi olanlar degiliz, oyuncu degiliz, yonetici degiliz .. Yani hem maci kaybetmeyi temenni edip ,sonra da kaybedince kendi oyuncularimiza donup "mac sattiniz sizi ahlak yoksunlari" diyebiliriz . Demek istedigim o

Yani bizim maglup olmayi istememiz oyuncularin islerine saygisizlik etmelerini gerektirmez, hatta saygisizlik sezersek kendimiz de elestirebiliriz

yahu kimse bjk'nin kara kaş kara gözüne hasret ya da hayran diye maç verilsin demiyor kendi çıkarlarımız için bu maçtan bjk'nin 3 puan alması lazım .
beraberlik opsiyonları devam etmeli.
fener şampiyon olursa seneye makası ciddi anlamda açarlar. en az 5 senede kapatamayız. ve fener bu saatten sonra puan kaybetmez bjk sendelediği anda şampiyonluğu rüyasında görür

Son düzenleme:
Yav sanki 4.yıldızı hiç alamayacaklar.

BJK şampiyon olsa bizim için daha iyi olma ihtimali var fakat daha kötü olma ihtimali de var.

%100 garantisi olmaz bu işlerin.

Dürüst ol, elinden geleni yap gerisi alnımıza ne yazıldıysa o yani yapacak bir şey yok.

Belki FB şampiyon olunca bizimkiler uyanacak yönetim değişecek ne bileyim en azından takımda daha ciddi bir yapılanma olacak. Bilemeyiz.

Öyle makas falan açılmaz FB şampiyon olunca da.

+Böyle ufak hesapların peşinde koşunca daha kötüsünün olmayacağı ne malum, ne güzel yenildik bizim için en iyi oldu dersin karma devreye girer.

Aslında yenilginin bizim için en iyisi olmadığı ortaya çıkar vs.

Son düzenleme:
Makas açılacaksa dursun yüzünden açılır zaten.

tek sıkıntı sinan gümüş bjk için.haaa o aptal savunmaları podolskiyi ve sneijderi de tutamaz be.zor işleri zor.

Yav sanki 4.yıldızı hiç alamayacaklar.

BJK şampiyon olsa bizim için daha iyi olma ihtimali var fakat daha kötü olma ihtimali de var.

%100 garantisi olmaz bu işlerin.

Dürüst ol, elinden geleni yap gerisi alnımıza ne yazıldıysa o yani yapacak bir şey yok.

Belki FB şampiyon olunca bizimkiler uyanacak yönetim değişecek ne bileyim en azından takımda daha ciddi bir yapılanma olacak. Bilemeyiz.

Öyle makas falan açılmaz FB şampiyon olunca da.

Bence de bu isler sirf mantik ile bakilacak seyler degil, Türkiye gibi bir ülkede oldugumuzu unutuyorlar bazilari herhalde bunlari degerlendirirken. Öyle birinin lige ambargo koymasina falan kimse izin vermez bu ülkede, isin ucunda para var bir kere. Rekabetin olmadigi yerde de az para kazanilir, hem de son senelerde paralarin iyice yükseldigi bir yerde.

Ayrica Besiktas sampiyon olursa bizim camiada (ki hepimiz biliyoruz degisik kafalarin yasandigi bir camia oldugumuzu) "bakin Fener o kadar para harcadi yine de sampiyon olamadi" diyenlerin az sayida olacagini düsünmüyorum. Yani demek istedigim su Fener'in sampiyonlugu bizim icin hayirli da olabilir, cünkü aci ama gercek Fener'e endeksliyiz.

Tabi onlarin bize endeksli oldugu kadar degil ama yine de onlarin basarisi bizi de etkiliyor. Bence Besiktas sampiyon olursa bizimkilerin kafasina yanlislari vurmayacak bu , yine hersey hali altina süpürülecek son senede yasadiklarimiz hic olmamis gibi. Fener bu sene takmazsa seneye takar 4.yildizi ne olacak yani. Millet bu 4.yildiz olayini niye bu kadar büyütüyor anlamiyorum ben. Böyle seylerde her zaman ilk olarak basariyi elde eden takim/kurum önemlidir, ilk 3.yildizi biz taktik ilk 4.yildizi da biz taktik, ki bu da Fenere cok koyuyor ilk olarak bizim takmamiz.

Dedigin gibi Besiktasin sampiyon olmasi illa isimize gelecek diye birsey yok, tamamen tersi de olabilir ki bence öyle olmayacak bir is de degil.

Makas açılacaksa dursun yüzünden açılır zaten.

dursun yüzünden 1 açılacaksa bu şampiyonluk yüzünden 10 açılır.
basit bir şampiyonluk değil bu .
birçok etmen var .
kaldı ki yeniden yapılanma olur diyenler var yanılıyorsunuz var olan oyuncuların sözleşmeleri oldugu gibi yapılanma adına paramız da yok .

Yapılanacak paramızın olmadığı palavra.

En kötü ihtimalle elindeki oyuncuları satsan 2 tane takım kuracak bütçe oluşur.

Ne kadar yatmaya meyilli taraftarımız varmış.

Pardon "taraftarımız".

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
peki bişey sorcam,ben yatalım demiyorum.ama fenerbahçenin şampiyon olmasını istemediğim için beşiktaşı destekliycem bu maçta.bu kötü bişey mi?

Bence de bu isler sirf mantik ile bakilacak seyler degil, Türkiye gibi bir ülkede oldugumuzu unutuyorlar bazilari herhalde bunlari degerlendirirken. Öyle birinin lige ambargo koymasina falan kimse izin vermez bu ülkede, isin ucunda para var bir kere. Rekabetin olmadigi yerde de az para kazanilir, hem de son senelerde paralarin iyice yükseldigi bir yerde.

Ayrica Besiktas sampiyon olursa bizim camiada (ki hepimiz biliyoruz degisik kafalarin yasandigi bir camia oldugumuzu) "bakin Fener o kadar para harcadi yine de sampiyon olamadi" diyenlerin az sayida olacagini düsünmüyorum. Yani demek istedigim su Fener'in sampiyonlugu bizim icin hayirli da olabilir, cünkü aci ama gercek Fener'e endeksliyiz.

Tabi onlarin bize endeksli oldugu kadar degil ama yine de onlarin basarisi bizi de etkiliyor. Bence Besiktas sampiyon olursa bizimkilerin kafasina yanlislari vurmayacak bu , yine hersey hali altina süpürülecek son senede yasadiklarimiz hic olmamis gibi. Fener bu sene takmazsa seneye takar 4.yildizi ne olacak yani. Millet bu 4.yildiz olayini niye bu kadar büyütüyor anlamiyorum ben. Böyle seylerde her zaman ilk olarak basariyi elde eden takim/kurum önemlidir, ilk 3.yildizi biz taktik ilk 4.yildizi da biz taktik, ki bu da Fenere cok koyuyor ilk olarak bizim takmamiz.

Dedigin gibi Besiktasin sampiyon olmasi illa isimize gelecek diye birsey yok, tamamen tersi de olabilir ki bence öyle olmayacak bir is de degil.

Yazdıklarına genel olarak katılmakla birlikte milletin 4. yıldız için istediğini sanmıyorum,en sonunda takacaklar tabi ki ama bu sene Bjk de 3 puan öndeyken neden bu yıl işi bitirsinler ki?En azından 1 yıl daha şampiyonluk sayısı önde olsun.

Sinan, Sneijder, Podolski ve Muslera dinlensin

Yazdıklarına genel olarak katılmakla birlikte milletin 4. yıldız için istediğini sanmıyorum,en sonunda takacaklar tabi ki ama bu sene Bjk de 3 puan öndeyken neden bu yıl işi bitirsinler ki?En azından 1 yıl daha şampiyonluk sayısı önde olsun.

Fener loser, Besiktas onlardan daha loser. Sorun da burada iste.

Besiktas son hafta bile elinden verebilir sampiyonlugu. Önce bi bakalim bizim mac ne olacak. Bence bizim mactan Besiktasin cikarabilecegi maksimum puan 1, yani beraberlik.

Yine aglamaya baslayabilir bunlarin ezik futbolculari kulübede.

peki bişey sorcam,ben yatalım demiyorum.ama fenerbahçenin şampiyon olmasını istemediğim için beşiktaşı destekliycem bu maçta.bu kötü bişey mi?

Istedigini desteklersin kardesim kendi düsüncen tabi ki. Ama yatalim edelim diyenleri anlamiyorum ben.

Besiktas zaten bizi bu halimizle yenemiyorsa, ya da en azindan puan koparamiyorsa sampiyonluktan falan bahsetmesinler.

Hamza Osmanlı'ya yenilirse Osmanlı'yla puan farkı 3 maça çıkıyor.O zaman hiçbir iddiamız kalmaz ve yeniliriz.Boşuna tartışıyor olabilirsiniz.

Geri
Üst Alt