Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yatmak demeyelim de 3 puan hediyesi diyelim
Yav sanki 4.yıldızı hiç alamayacaklar.
BJK şampiyon olsa bizim için daha iyi olma ihtimali var fakat daha kötü olma ihtimali de var.
%100 garantisi olmaz bu işlerin.
Dürüst ol, elinden geleni yap gerisi alnımıza ne yazıldıysa o yani yapacak bir şey yok.
Belki FB şampiyon olunca bizimkiler uyanacak yönetim değişecek ne bileyim en azından takımda daha ciddi bir yapılanma olacak. Bilemeyiz.
Öyle makas falan açılmaz FB şampiyon olunca da.
Makas açılacaksa dursun yüzünden açılır zaten.
peki bişey sorcam,ben yatalım demiyorum.ama fenerbahçenin şampiyon olmasını istemediğim için beşiktaşı destekliycem bu maçta.bu kötü bişey mi?Ne kadar yatmaya meyilli taraftarımız varmış.
Pardon "taraftarımız".
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bence de bu isler sirf mantik ile bakilacak seyler degil, Türkiye gibi bir ülkede oldugumuzu unutuyorlar bazilari herhalde bunlari degerlendirirken. Öyle birinin lige ambargo koymasina falan kimse izin vermez bu ülkede, isin ucunda para var bir kere. Rekabetin olmadigi yerde de az para kazanilir, hem de son senelerde paralarin iyice yükseldigi bir yerde.
Ayrica Besiktas sampiyon olursa bizim camiada (ki hepimiz biliyoruz degisik kafalarin yasandigi bir camia oldugumuzu) "bakin Fener o kadar para harcadi yine de sampiyon olamadi" diyenlerin az sayida olacagini düsünmüyorum. Yani demek istedigim su Fener'in sampiyonlugu bizim icin hayirli da olabilir, cünkü aci ama gercek Fener'e endeksliyiz.
Tabi onlarin bize endeksli oldugu kadar degil ama yine de onlarin basarisi bizi de etkiliyor. Bence Besiktas sampiyon olursa bizimkilerin kafasina yanlislari vurmayacak bu , yine hersey hali altina süpürülecek son senede yasadiklarimiz hic olmamis gibi. Fener bu sene takmazsa seneye takar 4.yildizi ne olacak yani. Millet bu 4.yildiz olayini niye bu kadar büyütüyor anlamiyorum ben. Böyle seylerde her zaman ilk olarak basariyi elde eden takim/kurum önemlidir, ilk 3.yildizi biz taktik ilk 4.yildizi da biz taktik, ki bu da Fenere cok koyuyor ilk olarak bizim takmamiz.
Dedigin gibi Besiktasin sampiyon olmasi illa isimize gelecek diye birsey yok, tamamen tersi de olabilir ki bence öyle olmayacak bir is de degil.
Yazdıklarına genel olarak katılmakla birlikte milletin 4. yıldız için istediğini sanmıyorum,en sonunda takacaklar tabi ki ama bu sene Bjk de 3 puan öndeyken neden bu yıl işi bitirsinler ki?En azından 1 yıl daha şampiyonluk sayısı önde olsun.
peki bişey sorcam,ben yatalım demiyorum.ama fenerbahçenin şampiyon olmasını istemediğim için beşiktaşı destekliycem bu maçta.bu kötü bişey mi?