STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

yenilsek fena olmaz

su kupayi alalimda baska birsey istemiyoruz

EX6_EN_4.png

Fener loser, Besiktas onlardan daha loser. Sorun da burada iste.

Besiktas son hafta bile elinden verebilir sampiyonlugu. Önce bi bakalim bizim mac ne olacak. Bence bizim mactan Besiktasin cikarabilecegi maksimum puan 1, yani beraberlik.

Yine aglamaya baslayabilir bunlarin ezik futbolculari kulübede.

Katılmıyorum,Fener daha loser bence.Tam tersi hatta,Fener son maçta şampiyonluğu kaybedebilir.Bir ekleme de,biz Beşiktaş'ı yenebiliriz de sağımız solumuz belli olmaz.Ama biz Beşiktaş'ı yensek bile Fener Başakşehir'i yenemez ertesi gün,bak görürsün. :D

Ben diger arkadaslar gibi 4 uncu yildizmis, sampiyonluklar esitlenecekmis, bunlara verdigim onem 5% i gecmez ,kac kez kim cok sampiyon oldu muhabbeti yapiyoruz ,didisinin didisi bunlar

Materyalist ve cikarcilik uzerine bir hayat gorusum oldugu icin olaya bagimsiz ve bagimli maddi cikarlar acisindan bakiyorum sadece. Aslinda isin ucunda direk sampiyonlar ligi katilimi olmasa bu konuda ,yani fenerin sampiyon olmamasi konusunda bu kadar radikal olmazdim. Fakat rakip camianin elde ettigi basarilardaki seyirci reaksiyonu cok yuksek. Bizde basariya aliskinlik ,doymusluk daha fazla ,sabirsiziz fakat ayni oranda umursamaziz da ..

Basit bir ornekle, fener sampiyon olursa arkasindaki sene onemsiz bir kupa macinda bile stadini dolduruyor ,bunun sebebi sadece taraftarlik degil , tonla sebebi var, stadin lokasyonundan tut da adamin kombineye verdigi parayi cikarma istekliligine dek .. Bu reaksiyonlar seneye bjkde de olacaktir yeni stadin etkisi ile .. Fakat biz nasil para kazanirizin yaninda rakiplerimiz nasil az kazaniri da dusunmek zorundayiz

fenerin sampiyon olmasi ile bjk nin sampiyon olmasi durumundaki ekonomik dagilimlar lehte aleyhte olarak derecelendirildiginde ,inanin bana fersah fersah fark var

Bu hafta Osmanlı yenerse,biz de yenilirsek 5. lik iddiamız kalmıyor matematiksel olarak,değil mi?

Basaksehire bagli. Surekli soyluyorum osmanlidan 3 , basaksehirden 5 puan gerideyiz fakat ikisinden de 2 mac kayip beklemek zorundayiz , bu yuzden basaksehiri yakalama sansimiz osmanlidan fazla

basaksehir fenerle ,sonraki hafta deplasmanda eskisehirle oynayacak , biz derbiye cikarken basaksehiri de ilgilendiren tum maclarin skorlari belli olmus olacak, pazar aksami daha rahat degerlendiririz

maci kazanmak gibi bir hata yapmayalim lutfen

ne hallere dustuk :sad007:

Ligden Avrupa bileti almak bayağı kasıntı olacak gibi,iş kupa finaline kalacak.

Bursa Osmanlı'yı yener,Konya evinde Paşa'dan puan alır,Biz Beşiktaş'la berabere kalırsak Osmanlı'yla fark 2'ye iner.

Haftaya biz Akhisar'ı yenip Beşiktaş da Osmanlı'yı yenerse Osmanlı'nın 1 puan önüne geçeriz.Hem Beşiktaş'ı şampiyonluktan etmeyecek hem bizi 5. yapacak tek formül bu.

Cenk

Tarik Koray Balta olcan

Jose Bilal

Sabri Selcuk Yasin

Umut

Bu kadroyla cok guzel kaybederiz

Bursa Osmanlı'yı yener,Konya evinde Paşa'dan puan alır,Biz Beşiktaş'la berabere kalırsak Osmanlı'yla fark 2'ye iner.

Haftaya biz Akhisar'ı yenip Beşiktaş da Osmanlı'yı yenerse Osmanlı'nın 1 puan önüne geçeriz.Hem Beşiktaş'ı şampiyonluktan etmeyecek hem bizi 5. yapacak tek formül bu.

Kağıt üstünde bir çok senaryo var,bu hepimiz için en olumlusu galiba.Ama bu hafta Osmanlı Bursa'yı yener,biz de yeniliriz bu iş biter bence.

senol hoca yine fenere sampiyonluk vereceksen simdiden yuzune tukureyim

Basaksehirin fenere yenilecegini ,eskisehiri de en azindan yenemeyecegini dusunuyorum , abartiliyor basaksehir , bu iki mactan 1 puan alirlarsa iyidir onlar icin .. son maclari rize ile , rize 34 puanda umarim trabzona yenilirler bu hafta

Isimiz Hamza'ya kaldiysa yandik.

Bu arada 9 puan alirsak 4 unculuk de soz konusu olabilir , zor ama ihtimal dahilinde , o zaman bir tur daha ileriden baslariz avrupa ligine

Cas a bosuna basvurmadik ,bir ihtimaldir ,belki bir yurutmeyi durdurma cikaririz

CAS dan bir halt cikmaz. Bosuna gittiler para yatirdilar oraya.

Geri
Üst Alt