Ben diger arkadaslar gibi 4 uncu yildizmis, sampiyonluklar esitlenecekmis, bunlara verdigim onem 5% i gecmez ,kac kez kim cok sampiyon oldu muhabbeti yapiyoruz ,didisinin didisi bunlar
Materyalist ve cikarcilik uzerine bir hayat gorusum oldugu icin olaya bagimsiz ve bagimli maddi cikarlar acisindan bakiyorum sadece. Aslinda isin ucunda direk sampiyonlar ligi katilimi olmasa bu konuda ,yani fenerin sampiyon olmamasi konusunda bu kadar radikal olmazdim. Fakat rakip camianin elde ettigi basarilardaki seyirci reaksiyonu cok yuksek. Bizde basariya aliskinlik ,doymusluk daha fazla ,sabirsiziz fakat ayni oranda umursamaziz da ..
Basit bir ornekle, fener sampiyon olursa arkasindaki sene onemsiz bir kupa macinda bile stadini dolduruyor ,bunun sebebi sadece taraftarlik degil , tonla sebebi var, stadin lokasyonundan tut da adamin kombineye verdigi parayi cikarma istekliligine dek .. Bu reaksiyonlar seneye bjkde de olacaktir yeni stadin etkisi ile .. Fakat biz nasil para kazanirizin yaninda rakiplerimiz nasil az kazaniri da dusunmek zorundayiz
fenerin sampiyon olmasi ile bjk nin sampiyon olmasi durumundaki ekonomik dagilimlar lehte aleyhte olarak derecelendirildiginde ,inanin bana fersah fersah fark var