STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Galatasaray in kendi evinde derbi kaybetmesine gobek atacak ne cok adam varmis forumda. Bu kadar mi ezik olunur anlamis degilim. Ne bicim buyuk takim taraftarisiniz siz. Gidin Sariyer Belediyesporu falan destekleyin.

Galatasaray her maci kazanmak icin cikar. Gucu yetmez yenilir ayri ancak bu ulkede bir takimin altina yatacak en son takim Galatasaraydir. Fenerbahce 4.yildizi takmasin diye Besiktasa yatmak buyuk eziklik ve salakliktir.

1- Fenerbahce bu sene 4.yildizi taksa ne olur takmasa ne olur? Biz zaten takip olayi bitirmisiz gecen sene bu isin bir esprisi kalmadi artik. Bu sene 4.yildizi takmasalar seneye takarlar. Zaten ligde sampiyon olan 2.5 takim var.

2. Besiktasin sampiyonlugu hesap kitap yapilacaksa en az fener sampiyonlugu kadar tehlikeli. Besiktas stadini yapti localari kombineleri satti. Oturmus bir kadrosu var. Lig yaklasik 10 senedir 2 takim arasinda gidip geliyor bir kac supriz sene haric. Araya bir ucuncuyu sokmak mantikli degildir. Fener seneye sampiyon olmasada batmaz. Zenginleri klube para aktarir yine en kaliteli kadroyu kurarlar ligde. Ancak besiktas sampiyon olursa sampiyonlar ligi geliri falan derken birden ust uste sampiyonluk icin oldukca iddaali konuma gelir. Biz ise avrupa gelirlerinden mahkum ciddi bir handikap yasariz.

Son düzenleme:
Bursa osmanliyi yenerse derbiden 1 puan alalim, son iki macimizida aliriz herhalde 5. bitiririz ligi.

Semih febe maçında RB olarak fena değildi. Sakat değilse bu maçta RB olarak oynasin.

Ofansif anlamda iyi olmasına gerek yok defansif anlamda fazlasıyla yeter.

Linnes bu mac icin hazır olduğunu düşünmüyorum

Reysin en çok etkili olduğu yer yedek

Ha Semih sakatsa Linnes oynasin

Semih febe maçında RB olarak fena değildi. Sakat değilse bu maçta RB olarak oynasin.

Ofansif anlamda iyi olmasına gerek yok defansif anlamda fazlasıyla yeter.

Linnes bu mac icin hazır olduğunu düşünmüyorum

Reysin en çok etkili olduğu yer yedek

Ha Semih sakatsa Linnes oynasin
Semihi askin kabardi yine yerli sevici seni

Ch2PTmEWEAE6K2M.jpg

lig tv

Adem ve şükrüye katılıyorum semih varsa o oynamalıdır semih tr liginin kjaerden sonra en iyi stoperidir sağbektede efsane top oynadığını gördük Alamancı eğitim görmüş cahillikten arınmış futbol proflarına semihi yedirmeyiz bu kadar NET...

allah allah allah allah saldir sekiztas
bzim icin kupalarii kaldir sekiztas

Koray sag bek ne alaka arkadas kim yapiyor bu kadroyu..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ulan bir kere ideal bir 11 cikarin, sezon bitti lan

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Adem ve şükrüye katılıyorum semih varsa o oynamalıdır semih tr liginin kjaerden sonra en iyi stoperidir sağbektede efsane top oynadığını gördük Alamancı eğitim görmüş cahillikten arınmış futbol proflarına semihi yedirmeyiz bu kadar NET...

bu msjini tebrik ederim

SEMIH KAYA GSnin neferidir

Linnes Galatasarayin 912939239 sag bek tercihsi galiba.

semih sag bek, sabri sag bek, koray sag bek, danayer sag bek, linnesi koymuyorlar oraya ya ne is arkadas

Geri
Üst Alt